Ερώτηση Μπουκώρου για Νίκη Βόλου και αναδιάρθρωση – Τι απάντησε ο Αυγενάκης (video)

Ερώτηση για την αναδιάρθρωση και την πρόσφατη προσφυγή του Ψιάνου κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατέθεσε στον υφυπουργό Αθλητισμού  ο βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος. Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε πως δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Αθλητισμού το οικομομικό θέμα που προέκυψε στη Νίκη Βόλου και παράλληλα απασχολεί πολλούς συλλόγους και σωματεία, ωστόσο τόνισε πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Η απάντηση του κ. Αυγενάκη στο ερώτημα για το θέμα “Ψιάνου” στη Νίκη Βόλου (10:25 στο βίντεο):

«Για την ερώτηση όσον αφορά τη Νίκη Βόλου και το θέμα που προέκυψε, όντως όπως ο ίδιος επισημάνατε, δεν είναι θέμα του υπουργείου Αθλητισμού. Βέβαια μπορεί να μην είναι αρμοδιότητα του δικού μας υπουργείου, όμως λόγο έχουμε και θα ασχοληθούμε με το θέμα, γιατί δεν αφορά μόνο της δική σας ομάδα (σ.σ. Νίκη Βόλου), αλλά αφορά κι άλλες ομάδες κι όχι μόνο ποδοσφαιρικές. Είναι ένα ζήτημα που αφορά το υπουργείο Οικονομικών, παρόλα αυτά κατανοούμε το πρόβλημα και με απόλυτη ισορροπία και σεβασμό στις διεκδικήσεις παικτών, αθλητών από τα σωματεία τους, θα κοιτάξουμε να βρεθεί μία χρυσή τομή.

Προσπαθούμε να κάνουμε ένα restart! Βέβαια, η απόλυτη αναρχία που υπήρχε στο αθλητικό οικοδόμημα έχει πολλά συσσωρευμένα προβλήματα τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε με σοβαρότητα και χωρίς καμία διάθεση να αποφύγουμε την επίλυσή τους ή τη συζήτησή τους. Ξέρουμε ότι κάποια έχουν και κόστος, όμως δεν είμαστε εδώ για να τα περιγράφουμε, είμαστε εδώ για να κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε η “ατάκα” του προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, που είπε (12:20): “Αγαπώ Νίκη Βόλου”

Το βίντεο από το ερώτημα του κ. Μπουκώρου και η απαντήσεις του κ. Αυγενάκη, παρουσία της υφυπουργού Παιδείας, κ. Ζέττας Μακρή:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις