Ξηροφώτος: Διαφορετικός ο Ολυμπιακός με την επιστροφή των τραυματιών

Μπορεί οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να διέθεταν πάθος, να έπαιξαν δυνατά, στο παιχνίδι με τη Βέροια, όμως στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν με επιτυχία, αν και ο Στέφανος Ξηροφώτος, στις δηλώσεις του, σε ερώτηση που του έγινε, αν εντοπίζει πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, απάντησε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και μόλις επιστρέψουν οι τραυματίες, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πιο δυνατός: «Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πετύχαμε τέσσερα γκολ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα που ευτύχησε πολύ νωρίς να μπει μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, καθώς έχει έμπειρους και ικανούς παίκτες. Εμείς προσπαθήσαμε, είχαμε τις στιγμές μας, δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά ήμασταν πιεστικοί. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι απουσίες που είχαμε. ‘Όταν αυτά τα τρία-τέσσερα παιδιά επανέλθουν, η ομάδα θα είναι διαφορετική.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουμε καλή εικόνα, αρκετά καλή συγκομιδή βαθμών και η ήττα από τη Βέροια ήρθε μετά από αξιοπρεπή εμφάνιση».

Ερωτηθείς πότε θα είναι διαθέσιμοι οι παίκτες που απουσιάσαν από το παιχνίδι με τη Βέροια (Αγρόδημος, Φιλίποβιτς, Ερέρα, Νικλητσιώτης), ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε: «Θεωρώ ότι στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου θα έχουμε δύο ή τρεις παίκτες από αυτούς που δεν έπαιξαν με τη Βέροια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις