Ολυμπιακός Β.: Αγώνας αλληλεγγύης και συναισθημάτων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους όσοι σρτήριξαν τον αγώνα μπάσκετ της αντρικής ομάδας με την αντίστοιχη των παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βόλου. Αναλυτικά αναφέρει: “Ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό αγώνα μας επιφύλαξαν, στη λήξη του 2015 , η Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα των Παλαιμάχων του Συλλόγου, αφού ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο…

…(που οι δυνάμεις τους κρατούσαν) βρήκε τους Παλαίμαχους προηγούμενους με 45-42 ενώ το τελικό σκορ ήταν 96-77 για την Ανδρική ομάδα του Συλλόγου. Ο αγώνας άνοιξε με κοινή φωτογραφία των δυο ομάδων και τελείωσε με τους παλιούς και τωρινούς αθλητές του Συλλόγου να φωνάζουν, αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ !!! , υπό τους ήχους της μουσικής του DJ Μάνθου Μπάντελη, ο οποίος κάλυψε αφιλοκερδώς την εκδήλωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ο κύριος σκοπός , της συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας , επιτεύχθηκε , αφού όλοι όσοι προσήλθαν στο κλειστό (εθελοντές , φίλαθλοι , διαιτητές , κριτές , παίκτες , παράγοντες ) έφερναν και μια τσάντα με τρόφιμα , τα οποία τα συνέλεγαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας” και με απόφαση της Διοίκησης του Συλλόγου , δια του Προέδρου της κ.Τσεκούρα Νίκου και των μελών της Διοικούσας επιτροπής , διατέθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου . Ιδιαίτερη εντύπωση , που σχολιάστηκε ευμενώς από όλους τους παριστάμενους , ήταν η ομαδική παρουσία των παραγόντων της Νίκης Βόλου (Τουτουτζόγλου, Μεικόπουλος Βασίλης και Αλέξανδρος, Καραγεωργόπουλος Κωσταντίνος) , που ήταν και η μοναδική άλλου συλλόγου, με ένα κουτί τρόφιμα , ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια μας .

Στο αγωνιστικό σκέλος :

Διαιτητές : Μαριτσούδης Δημήτρης – Μπουγλός Παναγιώτης – Αγαγιώτου Λαμπρινή
Κριτές : Μαντούδης Μπάμπης – Σακελλαροπούλου Σέβη- Καροτσάκης Δήμος

Ανδρική ομάδα Ολυμπιακού Βόλου (προπονητής Μαυρομιχάλης Φώνης)
Αχριάνης (2) , Βλήτσιος (14) , Καραθάνος (10) , Παρασκευάς (4) , Καραγεώργος (10), Κολιός (11), Καραρρήγας (17) , Αλεξίου (20) , Σερμέτης (8) .

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου (προπονητής Μυριντζής Αντώνης)
Σπύρος Γιαννίκος (7), Πρέκας Λάμπρος (9) , Παρασχάκης Αντώνης (6) , Τσιτσιγιάννης Χρήστος (2) , Βόντζος Δημήτρης (14) , Αυγερινός Απόστολος (4), Καλογερόπουλος Λευτέρης (17) , Βλιώρας Γιώργος (4) , Πρέκας Νίκος (4) , Τζούμας Λάμπρος (4) , Ξανθάς Αλέξης (2) και Χρυσοχού Κώστας (4) .

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο έφορος της Εθνικής Νέων Γυναικών , η οποία πραγματοποιεί camp προετοιμασίας στη πόλη μας κ. Μακρής Ιωάννης και το μέλος της ΕΣΚΑΘ και της επιτροπής πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΟΚ κα. Φραγκούλη Ευγενία.

Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας και ιδιαίτερα το μέλος της ΤΕΔ/ΕΣΚΑΘ κα. Μόρφη Γιούλα , τον Σύνδεσμο Κριτών Καλ/σης Μαγνησίας και τον πρόεδρο της κ. Μαντούδη Μπάμπη , για τη δωρεάν διάθεση Διαιτητών και Κριτών , τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας” για τη συμβολή τους στην επιτυχία του σκοπού του φιλικού αγώνα μπάσκετ , τον ηχολήπτη Μάνθο Μπάντελη καθώς και τους δεκάδες φιλάθλους που ενίσχυσαν το πρώτο μας , αυτό εγχείρημα” .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις