Ολυμπιακός Β.:Μεγάλη γιορτή ακαδημιών μπάσκετ στο BA-CA-RE

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα υποδεχτούν το νέο χρόνο οι ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Έτσι οι λιλιπούτειοι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου θα πάρουν μέρος στις 4 Ιανουαρίου στο εσωτερικό τουρνουά με πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ενώ στις 5 Ιανουαρίου στις 5μ.μ. θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή που γίνεται στο γνωστό εστιατόριο της πόλης μας το BA-CA-RE  σε μια χορηγία των ιδιοκτητών της επιτυχημένης επιχείρησης κ.κ  Δημήτρη και Βάσως Ντελή…

 

…Κατά τη διάκεια της γιορτής ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα στα παιδιά, ενώ θα υπάρξει και πλούσια λαχειοφόρος. Ό,τι προσφερθεί θα είναι δωρεάν, προσφορά της Διοικουσας Επιτροπής μπάσκετ και των τμημάτων ακαδημιών, ενώ όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Επίσης, στη γιορτή έχουν κληθεί να παρευρεθούν και οι χορηγοί των ακαδημιών, γνωστοί Βολιώτες επιχειρηματίες κ.κ. Ελευθερία Καρακάνα (τυροκομικά μηχανήματα), Βασίλης Τζέκας (Shell Τζέκας), Σπύρος Κλήμης (Puerto), ενώ δώρα για τη λεαχειοφόρο προσέφερε και ο κ. Κώστα Μαγαλιός  (MAG)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις