Πρώτη προπόνηση για Ζερόμ Γκιοατά με τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζονται το προσεχές Σάββατο, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας τον Απόλλωνα Πόντου. Αποκλειστικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να είναι στην τελευταία θέση, χωρίς να έχει βαθμό, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως το ματς δεν χρειάζεται προσοχή.

Μετά το ρεπό που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα, χθες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις, με τον Ζερόμ Γκιοατά να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο 26χρονος Καμερουνέζος αμυντικός θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό και σε μία εβδομάδα θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πιθανότατα ο Γκιοατά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Όσον αφορά τον Χερμάν Ερέρα καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου για το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με τον Απόλλωνα. Ο Χρήστος Αγρόδημος αναμένεται να προλάβει το παιχνίδι, ενώ  αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιγκόρ Φιλίποβιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να χρειάζεται κάποιες μέρες ακόμη για να ξεπεράσει το χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με την Κοζάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις