Δεν έχει νίκη φέτος με Παναιτωλικό ο Βόλος

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ 2, με τον Βόλο να διατηρείται στην 7η θέση της κατάταξης (πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα), παρότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ (έφερε ισάριθμες ισοπαλίες με ΟΦΗ εντός και Λαμία εκτός έδρας).

Οι «κυανέρυθροι» έχουν 35 βαθμούς, έναν βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο θα υποδεχθούν την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, αφού πρώτα φιλοξενήσουν τον Παναιτωλικό στον Βόλο το προσεχές Σάββατο στις 3μ.μ.

Στόχος των παικτών του Άνχελ Λόπεθ στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας είναι να αποσπάσουν δύο νίκες, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις και να εδραιωθούν στη θέση που κατέχουν στην κατάταξη.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Βόλος δεν κατάφερε φέτος στα δύο παιχνίδια που έδωσε με τον Παναιτωλικό στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, να κερδίσει. Στο Πανθεσσαλικό είχε παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία, ενώ στο Αγρίνιο ηττήθηκε με 1-0, γνωρίζοντας τη μοναδική ήττα φέτος στην περιφέρεια.

Μπορεί το κίνητρο να το έχει ο Παναιτωλικός, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και δίνει τη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο, όπως τόνισε ο Άνχελ Λόπεθ, «παίζουμε όλοι μας και για το μέλλον μας και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να δείχνουμε τι αξίζουμε». Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης υποστήριξε πως κανείς στην ομάδα δεν βλέπει αδιάφορα τα υπόλοιπα παιχνίδια: «Θέλουμε να κερδίζουμε για την ομάδα, για εμάς, για όλους. Είναι πολύ καλό να βρίσκεις κίνητρο μέσα από αυτά τα παιχνίδια, να τα κυνηγάς και να έχει μια πολύ καλή εικόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την προετοιμασία των «κυανέρυρθων» αυτή συνεχίζεται κανονικά, με τον Ζαν Μπαριέντος να χάνει και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, καθώς εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Ο Ουρουγουανός μέσος θα είναι σε θέση να βοηθήσει και πάλι την ομάδα από το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ, μαζί και ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας επέστρεψε την Παρασκευή στον Βόλο από τη Μολδαβία (μετείχε στην αποστολή της εθνικής Ισραήλ για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ) και όπως ήταν φυσικό δεν ταξίδεψε στη Λαμία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις