Αντίστροφη μέτρηση για το φάιναλ φορ Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ που διοργανώνει για πρώτη φορά η ΕΣΚΑΘ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Ιανουαρίου στο κλειστό του ΕΑΚ, με τη συμμετοχή του Γ.Σ. Βόλου, της Νίκης Βόλου, του Γ.Σ. Σοφάδων και του Γ.Σ. Φαρσάλων.
Το φετινό…

…φάιναλ φορ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παράγοντα της Ανάληψης Βόλου Γιάννη Τσινίδη. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα τιμηθούν ο γνωστός προπονητής με μεγάλη προσφορά στο θεσσαλικό μπάσκετ κ. Παναγιώτης Ντάγκρας και η οικογένεια της Φώφης Χριστοφορίδου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή (η Φώφη Χριστοφορίδου ήταν κριτής μπάσκετ).
«Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου αποτελεί μια γιορτή για το θεσσαλικό μπάσκετ και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος υπόσχονται όμορφο θέαμα. Πρόκειται για ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και προβλέπονται συναρπαστικές μάχες μέσα στο παρκέ, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου έχει αποδείξει πως αγκαλιάζει τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην πόλη και πιστεύουμε πως η παρουσία του στους αγώνες θα είναι μαζική.
Η ΕΣΚΑΘ θα φροντίσει να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση στις ομάδες που θα συμμετάσχουν, με στόχο την επιτυχία του φάιναλ φορ από οργανωτικής πλευράς. Καλούμε τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών», να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών και να δείξουν πως αγαπούν το μπάσκετ και είναι κοντά στο άθλημα.
Η ΕΟΚ βλέπει με θετικό μάτι τέτοιες προσπάθειες και απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως το φάιναλ φορ θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
Συν τοις άλλοις, οι αγώνες έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων, κάθε εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ, θα διατεθούν στη «Φλόγα», τονίζει με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο 2/1
17.00 Σοφάδες-Φάρσαλα
19.00 Γ.Σ. Βόλου-Νίκη
Κυριακή 3/1
18.00 Τελικός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις