Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Βόλο

Οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου αναμένεται να αποτελέσουν κριτήριο για αρκετούς παίκτες του Βόλου, για το αν θα ανανεώσουν ή όχι τη συνεργασία τους με τους «κυανέρυθρους». Ήδη υπάρχει ένας σημαντικός βασικός κορμός, ενόψει της νέας χρονιάς και την περίοδο 2021-22 ο Βόλος δεν θα «χτιστεί» από την αρχή.
Ο Βόλος διαθέτει δύο τερματοφύλακες, τους Μπόρις Κλέιμαν και Θανάση Γκαραβάλη, από τους καλύτερους της Σούπερ Λιγκ, με τη διοίκηση να επιθυμεί την παραμονή τους στην ομάδα. Επίσης, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για άλλους παίκτες, αν θα συνεχίσουν ή όχι να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στην ομάδα.
Ο δανεισμός του Χουάν Περέα από τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει στην παρούσα φάση, αν ο Κολομβιανός επιθετικός θα επιστρέψει στους «πράσινους» ή θα ζητήσει η διοίκηση της ΠΑΕ να διατηρήσει τον νεαρό επιθετικό στο ρόστερ της.
Ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, σημειώνοντας 10 γκολ, που τον έφεραν στην Εθνική ανδρών, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει από την ομάδα. Πολλοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός Ντάρντο Μίλοκ και ο Χοσέ Ρίβας από την Βενεζουέλα, που ήρθαν στην ομάδα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (ήταν επιλογές των ανθρώπων που είχαν ενδιαφερθεί να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών), θα αποτελέσουν παρελθόν.
Από τη στιγμή που ο Βόλος έχει εξασφαλισμένη την παραμονή του στην κατηγορία, πριν καν αρχίσουν τα πλέι άουτ, η διοίκηση έχει τη δυνατότητα, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, να κάνει το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά. Ήδη, εξετάζονται αρκετοί παίκτες, τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με κάποιες ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι και την προσεχή αγωνιστική περίοδο να μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα, που μεταφράζεται στη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις