Μοναδική απουσία ο Τζοβάρας

Με προπόνηση στο «Π. Μαγουλάς» συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Στάικος Βεργέτης μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Τζοβάρα που τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του, την Κυριακή, όμως έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους. Ο Χουάν Ματέα που το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, σήμερα έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν την ψυχή τους στο Δημοτικό Στάδιο της Σκάλας που θα διεξαχθεί το ματς με τον Αστέρα, ώστε να επιστρέψουν στον Βόλο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Η ποιότητα των παικτών της ομάδας δεν αμφισβητείται, όπως δεν αμφισβητούνται οι προπονητικές ικανότητες του τεχνικού της ομάδας, κ. Βεργέτη. Το μόνο που απομένει είναι αυτή η ανωτερότητα να αποτυπωθεί στο χορτάρι και η Νίκη να αρχίσει την αντεπίθεσή της προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η αποστολή των κυανόλευκων θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι, μετά από μία χαλαρή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Η αποστολή της Νίκης θα φτάσει το απόγευμα στη Σπάρτη, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις