“Γεμάτη” χρονιά το 2015 για τον ΟΜΑΘ

Τον πλούσιο απολογισμό του 2015 πραγματοποιεί ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας καταγράφοντας την πλούσια δράση του και τις πολλές επιτυχίες των αθλητών του. Αναλυτικά:

Από όποια οπτική γωνία και να το δει κανείς για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας το 2015 ήταν μια γεμάτη χρονιά με επιτυχημένες διοργανώσεις, με έμφαση στην εκπαίδευση των στελεχών μας, με το κοινωνικό μας πρόσωπο να αναδεικνύεται και φυσικά με πολλούς αθλητές που συμμετείχαν σε πάμπολλους αγώνες κατακτώντας πρωταθλήματα και διακρίσεις μαζεύοντας παράλληλα εμπειρίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για το 2016.

Από τα τέλη του 2014 είχε διαφανεί ότι τα γραφεία του σωματείου ήταν πολύ μικρά για να στεγάσουν τα μέλη και τους αθλητές μας και έτσι με το που άλλαξε η χρονιά μεταφερθήκαμε στην Μ.Παπαρήγα 9 με το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε για την κοπή της πίτας να μας δικαιώνει. Συνεχίσαμε με το 1ο σεμινάριο κριτών που έγινε ποτέ στην Θεσσαλία έχοντας την τιμή να εκπαιδευτούμε από τους κ.κ. Ζηρόπουλο και Παπασταθόπουλο, ενώ την ίδια ημέρα οι τεχνικοί μας έφοροι είχαν την πρώτη τους επαφή συμμετέχοντας στην εκδήλωση έκδοσης αγωνιστικών ταυτοτήτων των αυτοκινήτων όλης της Θεσσαλίας.Ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2015 ήταν από κάθε άποψη πλήρες με την ίδρυση της τράπεζας αιμοδοσίας, διοργανώσαμε την 1η έκθεση αγωνιστικού αυτοκινήτου στην παραλία του Βόλου με την παρουσία του κόσμου να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, υλοποιήσαμε έστω και σε πρώιμο στάδιο την ιδέα του groupsponsoringγια τους αθλητές μας, στελεχώσαμε σε μεγάλο ποσοστό το shakedown, τις επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές και την ειδική Κεφαλάρι στην βιτρίνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας το RallyAcropolis, βοηθήσαμε στον 5ο αγώνα του Μακεδονικού επάθλου στις Σέρρες και φυσικά γεμίσαμε με στελέχη μας το DragdayΣτεφανοβικείου του 2015.

Όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς την εκπαίδευση των αθλητών και των μελών μας.Έτσι οι Ζούρος, Μπερτζέμης, Πατσέας και Πετρούλιας είναι οι τέσσερις νέοι τεχνικοί μας έφοροι που με την εμπειρία τους και πλέον με την εξειδικευμένη κατάρτιση τους μπορούν να καλύψουν τα όποια κενά μπορεί να έχει ένας ενδιαφερόμενος πάνω στο αγωνιστικό αυτοκίνητο.Παράλληλα με τους τεχνικούς εφόρους ο Ο.Μ.Α.Θ. έδωσε βάση και στους υπόλοιπους κριτές.Έτσι τον έμπειρο Τριανταφύλλου Η. πλαισιώνουν από φέτος και οι Κολοκοτρώνη, Κορίνθιος, Κωσταδιού, Μακρυγιάννης, Μόσιος Κ, Μόσιος Σ, Μόσχος, Σαρρής, Τριανταφύλλου Ν, Τσιτσιγιάννης και Τσιτσιγιάννη ως επιτυχόντες του 1ου σεμιναρίου δόκιμων κριτών του σωματείου μας δίνοντας ήδη τα διαπιστευτήρια τους σε διάφορους αγώνες.

Βέβαια όλοι αυτοί είναι στο παρασκήνιο για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αγώνων:Τους Αθλητές.Παρέα με τους ήδη υπάρχοντες λοιπόν Τσιτσιγιάννη Αθ, Χαλύφα, Ταχτά, Τσιτσιγιάννη Αλ, Λεγαντή, Αναστασίου, Χατζηαγγελάκη, Γκριμπούρα, Καρλέ, Πατέτσος προστέθηκαν και οι προερχόμενοι από άλλα σωματεία οι Κορίνθιος, Ψιλιώτης, Παρασκευάς, Ρέντης, Στρούγγης, Μιχαήλ, Δαμασιώτης, Νικολός, Κωνσταντίνος και Βασδέκης.Ο Ο.Μ.Α.Θ. νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί εκτός των προαναφερθέντων αθλητών συνέβαλε στην ένταξη νέων αθλητών στον χώρο με τους Μόσιο, Μπατσίλα, Τριανταφύλλου, Πρίντζιο, Πατατούκο και Μπαντάβα να παίρνουν φέτος το βάπτισμα του πυρός αλλά και οι Σαρρής, Μπερτζέμης και Λέτσας να επιστρέφουν στην οικογένεια των αγώνων αυτοκινήτων έπειτα από μακρά αποχή.

Και φυσικά ουκ ολίγες συμμετοχές των αθλητών μας συνοδεύτηκαν από διακρίσεις των αθλητών για τις οποίες θα ακολουθήσει ξεχωριστό δελτίο τύπου εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων της ομοσπονδίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την ιατρική ομάδα του σωματείου που στάθηκε από την αρχή αρωγός των προσπαθειών μας και αποτελείτε από την παθολόγο κ.Μάνου, την οφθαλμίατρο κ.Μαντά, τον καρδιολόγο κ.Πίννα και τον φυσικοθεραπευτή κ.Κριτσιώτη

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας και το τμήμα τροχαίας Βόλου, τον Ο.Λ.Β. και το κεντρικό λιμεναρχείο Βόλου καθώς και την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου για την πολύτιμη βοήθεια τους χωρίς την οποία τιποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θέλει να ευχηθεί καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2016 με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Ο.Μ.Α.Θ.

dfdfdfddd

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις