Επιστροφές στον Ολυμπιακό Β. για το παιχνίδι με Απόλλωνα Πόντου

Τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Βόλου, διαδέχθηκε η ήττα από τη Βέροια στη Νεάπολη, την περασμένη Κυριακή, αποτέλεσμα που έχει πεισμώσει τους «ερυθρόλευκους», ενόψει της συνέχειας της Φούτμπολ Λιγκ. Αύριο Σάββατο στις 15.00 το βολιώτικο συγκρότημα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πόντου, στοχεύοντας στην επιστροφή στις επιτυχίες, στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας.
Ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης, καθώς είναι σαφώς ανώτερη ομάδα, όμως αυτό δεν φτάνει. Θα πρέπει οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο, με την απόδοσή τους.
Ο Απόλλων Πόντου φαντάζει ως ο… αδύναμος κρίκος του βορείου ομίλου. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και μάλιστα, δίχως να έχει σημειώσει κάποιο τέρμα. Βέβαια, έχει χάσει και τα τρία ματς, με Θεσπρωτό εντός, Βέροια εκτός και Καβάλα εντός έδρας, με 1-0, προσπαθώντας να είναι ανταγωνιστικός.
Τέτοιου είδους παιχνίδια, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να τα κερδίζει, αν θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και να τερματίσεις στις δύο πρώτες θέσεις, που είναι και ο στόχος που έχουν θέσει οι «ερυθρόλευκοι».
Οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι με τη Βέροια αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, καθώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, λόγω τραυματισμού, οι Ιγκόρ Φιλίποβιτς και Χρήστος Αγρόδημος. Ο Σέρβος αμυντικός αποκόμισε τραυματισμό στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης (δεν είναι μυϊκός), υποβάλλεται σε θεραπεία και η κατάστασή του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Είναι πολύ πιθανό ο Φιλίποβιτς να τεθεί και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Αλμωπό στην Αριδαία.
Όσον αφορά τον Αγρόδημο, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό, προπονείται τις τελευταίες μέρες κανονικά, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απρόοπτου θα επιστρέψει στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.
Στο αυριανό ματς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό ο Χερμάν Ερέρα. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος στάθηκε άτυχος την παραμονή του αγώνα με την Τρίγλια (τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση), ακολουθεί κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα και θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις