Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από Ισπανία και Σκωτία

Οδεύουμε προς το φινάλε του έτους, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει δράση. Αυτή εντοπίζεται απόψε κυρίως στην Ισπανία, όπου υπάρχουν 9 αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής. Δράση υπάρχει και στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και στη Σκωτία. Να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νόμιμα onlinecasino στην Ελλάδα.

Με το Over 2,5 για Χετάφε και Λα Κορούνια

 Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Χετάφε – Λα Κορούνια, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.40. Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Χετάφε στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με δεδομένο ότι οι Μαδριλένοι έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά σε αυτό το χρονικό διάστημα (το ατυχές 4-1 του “Μπερναμπέου”). Αντίθετα, κατάφεραν να πάρουν την εντός έδρας νίκη επί της Βιγιαρεάλ (2-0) και τις ισοπαλίες κόντρα σε Βαγιεκάνο (1-1 εντός), Σοσιεδάδ (1-1 εντός) και Βαλένθια (2-2 εκτός). Σήμερα υποδέχονται ένα εξαιρετικό σύνολο και θέλουν να… μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Η Λα Κορούνια, με τη σειρά της, συνεχίζει ακάθεκτη το… βιολί της στο φετινό πρωτάθλημα, αποτελώντας πλέον έναν από τους πιο ισχυρούς “μνηστήρες” για έξοδο στην Ευρώπη. Με τον Λούκας Πέρεθ να έχει αναλάβει τον ηγετικό ρόλο, το σύνολο του Βίκτορ Σάντσεθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του πίνακα, όντας και αήττητο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (3-4-0). Πριν τη διακοπή πέτυχε την εντός έδρας νίκη επί της Εϊμπάρ, που πήρε τη σκυτάλη από τις ισοπαλίες κόντρα σε Σεβίλλη (1-1 εντός) και Μπαρτσελόνα (2-2 εκτός). Ταυτόχρονα, η Λα Κορούνια μετρά μόλις μία εκτός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (3-4-1).

Μπορεί τη νίκη η Ινβερνές

 Πάμε στη Σκωτία, όπου επιλέγουμε το 2 DNB της Ινβερνές κόντρα στη Χάμιλτον σε απόδοση 2.20. Απαντήσεις αναζητά σήμερα η Χάμιλτον, που θέλει να αποχαιρετήσει το 2015 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες από Ρος Κάουντι (1-3 εντός), Νταντί (4-0 εκτός) και Κιλμάρνοκ (0-1), παιχνίδια στα οποία δέχτηκε συνολικά 8 γκολ και είχε κάκιστη εικόνα. Έχει μείνει στους 22 πόντους η Χάμιλτον και στο -1 απ’ την εξάδα της βαθμολογίας. Είναι κακή εντός έδρας, μετράει ρεκόρ 3-3-4, δεν κέρδισε στα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της (0-2-4). Μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών «τρέχει» η Ινβερνές, θα ήθελε να το διευρύνει σήμερα στο φινάλε του 2015. Η ισοπαλία που πήρε στο 90’ κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ πριν από δύο αγωνιστικές φαίνεται ότι τόνωσε την ψυχολογία της και αυτό φάνηκε στο ματς της BoxingDay κόντρα στην Αμπερντίν. Έφτασε μια «ανάσα» από μια σπουδαία επικράτηση, καθότι προηγήθηκε 0-2 στο 47’ και κρατούσε τη νίκη μέχρι το φινάλε, ωστόσο στις καθυστερήσεις δέχτηκε δεύτερο γκολ με πέναλτι. Στους 22 πόντους οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στο -1 απ’ την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, είναι πάντα υποψήφιοι για να περάσουν το συγκεκριμένο όριο. Με πολλές διακυμάνσεις η απόδοση τους απ’ την αρχή της σεζόν, χαρακτηριστικό είναι ότι μετρούν ρεκόρ 4-3-4 στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας το συνολικό ρεκόρ τους είναι 2-4-3 με γκολ 13-15.

«Κλειστό» ματς στην Κωνσταντινούπολη

 Προτάσεις προκύπτουν και απ’ την πρεμιέρα του Τop 16 της Euroleague, όπου θα επιλέξουμε το Under 149,5 στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός σε απόδοση 1.90. Η σταθερότατη φέτος Ούλκερ υποδέχεται τον ασταθέστατο Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του ΤΟΡ-16. Αν και πρεμιέρα το ματς είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί οι ομάδες δεν θα ψάχνουν μόνο νίκες κατά την διάρκεια των αγώνων αλλά θα κοιτούν και διαφορές σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ως γνωστόν οι δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης δίνουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Το στοιχείο που έδωσε την πρωτιά στην Ούλκερ ήταν η άμυνά της αφού διέθετε την τρίτη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με 70.7 πόντους παθητικό. Ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα είχε την τέταρτη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με 71 πόντους παθητικό ανά αγώνα. Επιπλέον καμία από τις δύο ομάδες δεν “θάμπωσε” με τις επιθετικές της επιδόσεις αφού η Ούλκερ σκόραρε 77 πόντους ανά αγώνα και ο Παναθηναϊκός σκόραρε 75.5 πόντους ανά αγώνα. Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και επιλέγουμε το Under 149.5.

Μεγάλο σκορ για Ρεάλ και Μπάμπεργκ

 Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ, όπου επιλέγουμε το Over 161,5 σε απόδοση 1.88. Η πορεία της Ρεάλ ξεκινάει με προβλήματα αφού θα λείψει απόψε ο Γιουλ και θα λείψει πολύ καιρό ακόμα η Ρούντι αλλά ο Λάσο έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Ρίβερς που επέστρεψε από την Μπάγερν. Ο Ρίβερς ήταν βασικό κομμάτι της επιτυχημένης χρονιάς της Ρεάλ πέρσι επομένως δεν έχει πολλά να μάθει για το σύνολο στο οποίο θα συνεχίσει. Η Ρεάλ στην πρώτη φάση κλασικά είχε μεγάλο αριθμό πόντων στην επίθεση, 85.5 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά είχε κακή άμυνα με 81 πόντους παθητικό. Η Μπάμπεργκ σκόραρε 78 πόντους και δεχόταν μόλις 72. Τα μοναδικά μεγάλα σκορ της Μπάμπεργκ ήταν με ομάδες επιθετικές όπως ΤΣΣΚΑ (83-77 και 88-100) και Σάσσαρι (73-90 στη Σαρδηνία). Η ομάδα του Τρινκιέρι παρομοίως αντιδρά και στην Μπουντεσλίγκα σκοράροντας πολύ όταν βρει την ευκαιρία και παίζοντας σκληρή άμυνα όταν ο αντίπαλος πάει αργά. Ο τρόπος που παίζει η Ρεάλ και η ελάχιστη σημασία που δίνει στην άμυνα θα επιτρέψει στην Μπάμπεργκ να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να σκοράρει πολλούς πόντους. Επιλογή το Over 161.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις