Έχει κίνητρο σήμερα ο Βόλος με Παναιτωλικό (pregame)

Το τρίτο παιχνίδι για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ δίνει σήμερα ο Βόλος. Υποδέχεται στις 15.00 (Novasports 1) τον Παναιτωλικό, με στόχο την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα. Οι «κυανέρυθροι» κατέχουν την 7η θέση, ενώ η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς.

Αν μία ομάδα «καίγεται» στο σημερινό παιχνίδι αυτή είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος δίνει τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, έχοντας κατά κύριο λόγο, ως αντιπάλους, την ουραγό ΑΕΛ (έχει ένα βαθμό περισσότερο) και τον ΟΦΗ που είναι μία θέση πιο πάνω στη βαθμολογία από τον Παναιτωλικό έχοντας +2 βαθμούς (23).

Πάντως και ο Βόλος δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στο σημερινό παιχνίδι, καθώς θέλει να σημειώσει όχι μόνο την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ, αλλά να κερδίσει και για πρώτη φορά φέτος τον Παναιτωλικό, από τον οποίο έχασε στο Αγρίνιο με 1-0, για την 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (12η αγωνιστική), οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 στο Πανθεσσαλικό.

Ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Νίκολας Μαρτίνες (νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό).

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και πάλι τους Αλμπέρτο Μπουένο και Ρενάτο Σάντος, καθώς τα παιχνίδια των πλέι άουτ θα αποτελέσουν κριτήριο για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές για την παραμονή τους στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα ο Λόπεθ θα αποφασίσει, αν θα χρησιμοποιήσει ορισμένους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, όπως κι αν θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Θανάσης Γκαραβάλης (έπαιξε στο ματς με τη Λαμία) ή θα δούμε και πάλι τον Μπόρις Κλέιμαν να αγωνίζεται.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κλέιμαν, Γκαραβέλης, Τέκιο, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τσοκάνης, Ριένστρα, Νίνης, Μπαρτόλο, Μπουένο, Ρενάτο, Δουβίκας, Ντεντάκης, Σάντσες, Κολόμπο, Λογαράς, Κρητικός, Περέα, Μπάλλας και Κιάκος.

«Σφυρίζει» ο Σιδηρόπουλος»
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Θεόδωρο Τζιουβάρα από την Κοζάνη. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας. Στο VAR θα είναι ο Στάθης Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης από την Ήπειρο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος από την ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις