“Πάνοπλος” με Απόλλωνα Πόντου ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ υποδέχονται στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Πάντου, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Βέροια.

Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου προβάλει ως φαβορί, απέναντι στην ουραγό ομάδα του βορείου ομίλου,  ωστόσο, αυτό θα πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο.

Η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πιέσουν τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό, με στόχο να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από το τέρμα του Απόλλωνα. Ένα γρήγορο γκολ θα δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι και να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Ο Απόλλων μπορεί να ηττήθηκε και στα τρία ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα (στα δύο μάλιστα ως γηπεδούχος), ωστόσο, έδειξε πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Σε κανένα παιχνίδι δεν δέχθηκε πάνω από ένα γκολ και μάλιστα η Βέροια κατάφερε να πάρει τη νίκη με χτύπημα πέναλτι (1-0), ενώ η Καβάλα την περασμένη Κυριακή έκαμψε την αντίσταση των «ροσονέρι» στο 89’ (1-0).

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, θα κοουτσάρει την ομάδα από την κερκίδα, καθώς είναι τιμωρημένος και δεν επιτρέπεται να καθίσει στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια. Ο Χρήστος Αγρόδημος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς, που αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ. Απόλυτα εντάξει είναι ο Χερμάν Ερέρα, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου βρίσκονται οι Ξενοδόχοφ, Λαδάς, Γραικός, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα, Τσαγκαλίδης, Σκοπελίτης, Βουκελάτος, Παπαδημητρίου, Βασιλούδης, Κολέλα, Τζούριτς, Ερέρα, Ν’ Κόα, Κάβουρας, Παπακώστας, Πατρώνης, Πέλκας και Χολέβας. Εκτός έμεινε ο Ζερόμ Γκιοατά, ο οποίος είναι ανέτοιμος, όπως και ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

«Σφυρίζει» ο Μέγας
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την ΕΠΣ Πιερίας. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιάννης Μηνούδης, επίσης, από την ΕΠΣ Πιερίας και δεύτερος ο Αχιλλέας Νίκζας από τη Λάρισα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις