Ούτε με τον Βλαχιώτη …Νίκη

Ούτε με τον Αστέρα Βλαχιώτη κατάφερε η Νίκη Βόλου να σπάσει το «ρόδι» και να γευτεί τη χαρά της νίκης, αν και βρισκόμαστε ήδη στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν ακόμη μία μέτρια εμφάνιση και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα να πάρει, σχετικά εύκολα, το ισόπαλο αποτέλεσμα και τον έναν βαθμό.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη αν και είχαν δηλώσει πως έχουν καταλάβει τα λάθη τους και δούλεψαν για να τα διορθώσουν, παρουσίασαν τις ίδιες παθογένειες στο ματς που διεξήχθη στη Σκάλα Λακωνίας. Ακίνδυνοι επιθετικά με ελάχιστες στιγμές μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Ποιος θα το πίστευε πως η Νίκη της λάτιν και ποιοτικής μεσοεπιθετικής γραμμής θα είχε απολογισμό δύο γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα το ένα με πέναλτι. Ποιος θα το πίστευε πως η Νίκη Βόλου που θεωρούνταν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα είχε μετά από τέσσερις αγωνιστικές συγκομιδή μόλις δύο βαθμούς;

Με αλλαγές το βασικό σχήμα της Νίκης

Όλα μηδέν στη Σκάλα

Οι φίλοι της Νίκης περίμεναν πως οι παίκτες της μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών θα “έτρωγαν” το χορτάρι στο Δημοτικό Στάδιο της Σκάλας απέναντι στον γηπεδούχο Αστέρα Βλαχιώτη. Κι όμως, η πρώτη καλή στιγμή για τους “Βολιώτες” καταγράφηκε στο 41′ όταν ένα σουτ του Κρουθ υπό προϋποθέσεις κατέληξε άουτ. Σ’ ένα κακό πρώτο ημίχρονο το 0-0 απένειμε δικαιοσύνη καθώς ούτε οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Περιστερίδη, πέρα από ένα σουτ του Μπρακαμόντε στο 11′ που είχε την ίδια κατάληξη με το σουτ του Κρουθ.

Αισιόδοξη έναρξη, απογοητευτικό φινάλε…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τη Νίκη από τα …αποδυτήρια. Ο Κρουθ όμως απέναντι από τον Φαρμάκη θα στείλει την μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Στο 52′ ο Θεοδωρόπουλος επιχείρησε το εξεζητημένο, όταν προσπάθησε να “κρεμάσει” τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σχεδόν από τη μεσαία γραμμή, με την μπάλα να περνά μόλις λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Φαρμάκη που ήταν εκτός θέσης. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με τον Βερνάρδο απέτυχαν να ανοίξουν το σκορ με το πλασέ του επιθετικού του Αστέρα να περνά παράλληλα από την εστία του Περιστερίδη. Οι πέντε αλλαγές του Στάικου Βεργέτη δεν βοήθησαν με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλήσει χωρίς φάσεις μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Βλαχιώτη (Γ. Βαζάκας): Φαρμάκης, Κουρτέσης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Καρβούνης (54’ Ευαγγελιδάκης), Μπρακαμόντε (83’ Ασημάκης), Βερνάρδος, Καλλέργης (69’ Σκενδεράνης), Μάρτσεφ (83’ Παπουλής)

Νίκη Βόλου (Στ. Βεργέτης): Περιστερίδης, Πέτσης, Μπαλάφας, Αργύρης (58’ Αλιατίδης), Θεοδωρόπουλος (68’ Πολίμος), Μπόσιο, Μπιτσάκος (73’ Μέτσε), Ντομίνγκεθ (58’ Σαλαμούρας), Γκαρσία (68’ Γκονζάλες), Ροχάνο, Κρουθ

Η ροή του αγώνα όπως καταγράφηκε στο LIVE EVENT του goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις