Καθάρισε Παναιτωλικό και …φήμες

Ο Βόλος αναδείχθηκε νικητής με 3-1 στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 3η αγωνιστική των Play Out, της Super League σβήνοντας και όποια φημολογία υπήρχε πριν την αναμέτρηση.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που… καιγόταν για βαθμούς, αλλά βρέθηκε στο 13΄ να χάνει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριένστρα στο 3΄και Μπουένο (πέναλτι) δέκα λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Αγρινίου, που κατέβηκε με πολλές απουσίες αφού δεν είχε στην αποστολή τους Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βάντερσον, Λιάβα, Ματσόλα, Τζανακάκς και Τσιγγάρα, μείωσε στο 36΄ επίσης με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέργος, αλλά στο 42΄ ο Μήτογλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Μαγνησίας.

Γενικά ήταν ένα εξαιρετικό ματς από πλευράς θεάματος με πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, αλλά ο Βόλος έδειξε πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να πάρει τη νίκη, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεα του Παναιτωλικού για παραμονή στην κατηγορία.

Στο 15΄ ωραίο σουτ του Ταχάρ εκτός περιοχής, έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 36΄ μείωσε ο Βέργος σε 2-1 με πέναλτι σε χέρι του Περέα που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος, αφού συμβουλεύτηκε και πάλι το VAR. Στο 39΄ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό για τον Παναιτωλικό, αφού σε εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αριγίμπι και πάσα παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, διώχνει ο Φεράρι πριν την σπρώξουν στα δίχτυα οι φιλοξενούμενοι.

Στο 41′ σουτ του Νίνη εντός περιοχής, κοντράρει σε σώματα και η μπάλα απομακρύνεται, ενώ στο 42′ σε τετ α τετ του Μπαρτόλο με τον Κνετ ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωσε σε κόρνερ. Έτσι φθάσαμε στο 42΄, όταν από κεφαλιά πάσα του Γκρίλο, ο Μήτογλου στόπαρε την μπάλα και σκόραρε από κοντά για να γράψει το 3-1.
Στο 2ο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δηυνατά και προσπάθησαν να πιέσουν. Όμως τη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Βόλος στο 66′, όταν σε αντεπίθεση ο Μπαρτόλο σούτερα μέσα από την περιοχή αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Κνετ.
Οι φάσεις και στο 2ο ημίχρονο διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 72′ ο Ντάλσιο μόνος εντός περιοχής σουτάρει δύο φορές, την πρώτη αποκρούει με τα πόδια πάνω στη γραμμή ο Γκρίλο, την δεύτερη ο Κλέιμαν. Στο 79’ο Μανθάτης κάνει τη σέντρα, αλλά ο Κλέιμαν μπλοκάρει πριν η μπάλα φθάσει στον αμαρκάριστο Καρέλη, ενώ στο 86′ ο Βεργος μόνος προ του Κλέιμαν σουτάρει στο δοκάρι.
Βόλος (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Κρητικός (84΄ Σάντσες), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο (57΄ Σάντος), Μπαρτόλο (74΄ Κιάκος), Περέα
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (74΄ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53΄ Μανθάτης), Μεντίνα (53΄ Καρέλης), Ντινγκα, Ταχαρ, Αριγίμπι (74′ Ντουάρτε), Μεντόζα (53΄ Ντάλσιο), Ντίας, Βέργος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις