Βαζάκας: Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Βλαχιώτη – Νίκη Βόλου 0-0, έκανε ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Βαζάκας, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δικαιούταν τους τρεις βαθμούς καθώς είχε περισσότερες τελικές στον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ. Βαζάκα:

«Το παιχνίδι ήταν απέναντι σε μία ομάδα που το καλοκαίρι εμφανίζονταν ως το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, μία ομάδα που έχει το τριπλάσιο ή και τετραπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Ξέραμε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και ήμασταν προετοιμασμένοι. Στο γήπεδο η καλύτερη ομάδα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη. Αν δείτε τα στατιστικά θα δείτε πως έχουμε κάνει 7-8 τελικές και ο αντίπαλος μία. Νομίζω, πως αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος. Σήμερα, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από την αρχή του πρωταθλήματος και δικαιούταν τη νίκη. Η συνέχεια θα είναι υπέρ μας. Είναι μία ομάδα με νέα, φιλόδοξα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο, είναι μία μαχητική ομάδα και στο τέλος θα δικαιωθεί.

Η Φούτμπολ Λιγκ είναι ένα πρωτάθλημα με πολλές ανατροπές. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα. Στόχος μας είναι η σωτηρία που θα μας εντάξει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις