Διαγόρας-Δήμητρα αναμετρώνται σήμερα στο Στεφανοβίκειο

Διαγόρας-Δήμητρα αναμετρώνται σήμερα στις 16.30 στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 4ο όμιλο.
Ο Διαγόρας είχε κάνει εξαιρετική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα, με δύο «διπλά» επί του Ηρακλή Ψαχνών (1-3) και του Οπούντιου (0-3), ενώ ως γηπεδούχος κέρδισε τον Θησέα (2-0) και παραχώρησε ισοπαλία στον Α.Ο. Αρτάκη (1-1).
Η Δήμητρα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, αλλά έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Στην πρεμιέρα έχασε 1-0 στην Άμφισσα από τον Φωκικό και ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, 0-0 με τον Α.Ο. Υπάτου εντός έδρας και 2-2 με τον Θησέα στην Αγριά. Το ματς της 4ης αγωνιστικής που επρόκειτο να δώσει ως γηπεδούχος με τον Αμβρυσσέα εκκρεμεί. Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη «μάχη» για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το μαγνησιώτικο ντέρμπι θα διευθύνει ο Γιώργος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Σακκά και Σταμάτη Σφυρή. Και οι τρεις ανήκουν την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ από την ΕΠΣ Λάρισας είναι ο παρατηρητής τους Κωνσταντίνος Κουρδής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις