Το μυαλό του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς με τον Αλμωπό

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε ο Απόλλων Πόντου για τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής για τον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν να νικήσουν με 1-0, την ουραγό ομάδα του ομίλου, η οποία παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στη Νεάπολη και αν στεκόταν τυχερή στην τελευταία φάση το παιχνιδιού, θα μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς. Όμως, όταν το σκορ είναι 1-0, αρκεί μια ολιγωρία για να το πληρώσεις.

Σκόρερ των «ερυθρολεύκων» ήταν και πάλι ο Ιάσων Παπαδημητρίου, ο οποίος στο 46’ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μ’ αυτό το γκολ ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη. Ήταν το τέταρτο τέρμα του Βολιώτη επιθετικού στο πρωτάθλημα, που τον κατατάσσει στην κορυφή των σκόρερ του βορείου ομίλου.

Θα πρέπει να σταθούμε στην εξαιρετική παρουσία του Γκενάτι Ξενοδόχοφ, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις ενήργησε σωτήρια στο 37’ και στο 94’ (στη δεύτερη φάση απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα στο τετ α τετ με τον Παναγιώτου για να βρει η μπάλα το δοκάρι) και βοήθησε τα μέγιστα στο να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το ντεμπούτο του Χερμάν Ερέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό μέσο να παίρνει τη θέση του Βουκελάτου στο 73’. Κανονικά αγωνίστηκαν οι Φιλίποβιτς και Αγρόδημος, οι οποίοι ξεπεράσαν πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός έφτασε τους εννέα βαθμούς σε τέσσερα ματς και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, πίσω από τη Βέροια και την Καβάλα, που έχουν μόνο νίκες και 12 βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των “ερυθρολεύκων” είναι την Τετάρτη, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον Αλμωπό Αριδαίας εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις