Ρεκόρ γκολ στη Super League 2

Η πιο… χορταστική σε γκολ αγωνιστική ήταν η 20η της Super League 2. Για πρώτη φορά είδαμε 21 γκολ σε έξι παιχνίδια, ένα μέσο όρο δηλαδή 3,5 γκολ ανά αγώνα, τη στιγμή που ο μέσος όρος όλης της σεζόν είναι σχεδόν ο μισός! Στα 120 παιχνίδια που έχουν γίνει έχουμε 1,84 γκολ ανά αγώνα, ενώ σε καμια αγωνιστική δεν είχαμε ξεπεράσει τα 15 γκολ.

Σκόραραν οι εννέα από τις 12 ομάδες, με τις επτά από αυτές να πετυχαίνουν τουλάχιστον δύο γκολ.

Ο Ματίας Κάστρο έφτασε τα 13 γκολ και παραμένει με διαφορά πρώτος σκόρερ, ενώ ο φορμαρισμένος Γιώργος Μανουσάκης έχει επτά και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι έξι.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής

200… συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα συμπλήρωσε ο Νίκος Μουστάκης του Ιωνικού. Ο 31 ετών δεξιός μπακ περίμενε τρία παιχνίδια για να αγωνιστεί και πάλι. Έχει 118 αγώνες στην κατηγορία και άλλους 82 στην Γ’ Εθνική, επαγγελματική και ερασιτεχνική.

200… αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα έφτασε ο Χρήστος Κουκόλης της Δόξας Δράμας. Ο 31 ετών Βολιώτης στόπερ έχει παίξει 88 αγώνες με τον Εθνικό Γαζώρου, 16 με τον Πανσερραϊκό, 29 με τον Αγροτικό Αστέρα, 24 με τη Λαμία, 11 με τον Ηρακλή και 32 με τη Δόξα Δράμας.

103… πλέον είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα, από τους 314 που έχουν χρησιμοποιηθεί από τις ομάδες.

7… γκολ στην καριέρα του με χτύπημα φάουλ έφτασε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος της ΠΑΕ Χανιά. Όλα τα έχει πετύχει σε αυτή την κατηγορία. Από όλους τους ενεργούς ποδοσφαιριστές, μόνο ο Στράτος Χιντζίδης του ΟΦ Ιεράπτερας έχει περισσότερα, οκτώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις