Κρατά σφιχτά την 7η θέση ο Βόλος

Αήττητος παραμένει ο Βόλος στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, οι «κυανέρυθροι» μετρούν μία νίκη, αυτή επί του Παναιτωλικού με 3-1 το περασμένο Σάββατο και δύο ισοπαλίες με ΟΦΗ εντός και Λαμία εκτός έδρας. Στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί μέχρι τέλους στην 7η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή (πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα), κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως πετυχημένη χρονιά.

Αυτή τη στιγμή ο Βόλος κρατά “σφιχτά” την 7η θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχασε χθες από τη Λαμία με 2-1 στους “Ζωσιμάδες” και το Σάββατο υποδέχεται τους Γιαννιώτες στο Πανθεσσαλικό.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Άνχελ Λόπεθ έκανε ορισμένες αλλαγές μεσοεπιθετικά, χρησιμοποιώντας για δεύτερο σερί ματς τους Αλμπέρτο Μπουένο και Ρενάτο Σάντος στο βασικό σχήμα, με τον πρώτο να βάζει το όνομά του στον πίνακα με τους σκόρερ του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός σκόραρε από την «άσπρη βούλα», σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι. Θυμίζουμε, πως ο Ντααν Ριένστρα είχε ανοίξει νωρίς το σκορ, ενώ το τρίτο τέρμα των «κυανέρυθρων» πέτυχε ο Γεράσιμος Μήτογλου. Για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό αυτό ήταν το πρώτο τέρμα που πετυχαίνει στη Σούπερ Λιγκ, καθώς τα άλλα δύο γκολ που έχει σημειώσει με τον Βόλο ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Για πρώτη φορά, ως βασικός, αγωνίστηκε ο Τάσος Κρητικός, καταγράφοντας την έκτη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Σε δηλώσεις του ο 26χρονος επιθετικός μεταξύ άλλων ανάφερε: “Στόχος της ομάδας είναι χρόνο με τον χρόνο να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Φέτος έχουμε κάνει μία πολύ καλή πορεία και είναι κρίμα να χάσουμε την 7η θέση που κατέχουμε. Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους όλους τους βαθμούς και του χρόνου η ομάδα να βάλει υψηλότερους στόχους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις