Κ. Ραϊκόνεν: Μπορούμε να παλέψουμε για τίτλο

Μετά το τραγικό 2014, η Ferrari είχε μία σχετικά καλή χρονιά το 2015, ειδικά αν γίνει σύγκριση με την τελευταία πενταετία. Στο Μαρανέλο έγιναν ριζικές αλλαγές από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Το πρώτο βήμα έγινε φέτος, που η Scuderia ήταν σε ένα ικανό επίπεδο ανταγωνισμού και πανηγύρισε τρεις νίκες και μία pole position, ωστόσο οι Ιταλοί θα πρέπει να… χτίσουν πάνω σε αυτή τη χρονιά για να υπάρξει καλύτερη συνέχεια και να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.

Σε αυτό στάθηκε και ο Κίμι Ραϊκόνεν, μιλώντας στην ιστοσελίδα F1i.com, ο οποίος πιστεύει πως η βελτίωση αρκεί για να παλέψει το «αλογάκι» για τον τίτλο. «Θα δώσουμε το καλύτερο και αυτό είναι αρκετό για να παλέψουμε για πρωταθλήματα.

Συνεχίζουμε τη βελτίωση, ακολουθούμε τον δρόμο μας και αυτό μετά θα είναι αρκετό για να είμαστε εκεί που θέλουμε ως Ferrari. Μπορούμε να υποσχεθούμε πολλά πράγματα. Ελπίζω να επιστρέψουμε δυνατοί, ή πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά από τη φετινή, όμως δεν έχει σημασία να δώσουμε μεγάλες υποσχέσεις.

Θα κάνουμε το καλύτερο και θα δούμε», ανέφερε ο Iceman. Τέλος, να σημειώσουμε ότι με πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο το 2016 ο Κίμι θα έχει τη δυνατότητα να χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στη Ferrari.