Αναβλήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου

Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου ήταν προγραμματισμένο να γίνει αυτή την Κυριακή, όμως, λόγω της πανδημίας, αναβέλλεται για 2η φορά. Αν όλα πάνε καλά, αυτός θα γίνει το Φθινόπωρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου επρόκειτο να γίνει αυτή την Κυριακή, αλλά όπως γνωρίζετε, αναβάλλεται για 2η συνεχόμενη χρονιά επειδή η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατεύσει τα ατομικά αθλήματα. Θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, εφόσον πάρουμε τις εγγυήσεις για τη βέβαιη διεξαγωγή του ώστε να προηγηθεί η οργάνωση που κοστίζει χιλιάδες ευρώ, και οι αθλητές από όλη την Ελλάδα να είναι σίγουροι για τον προγραμματισμό τους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου, μπορείτε να αφιερώσετε την προπόνησή σας στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου. Δεν θα υπάρχει ο χαρακτήρας του virtual και δεν θα κρατηθούν άτυπα αποτελέσματα – συμμετοχές, καθώς θεωρούμε ότι ο καιρός παρήλθε, τα virtual είναι καλό να γίνονται μόνο συμπληρωματικά, και πρέπει να διεξάγονται οι αγώνες κανονικά, με ασφάλεια και βάσει του εγκεκριμένου πρωτοκόλλου από τη ΓΓΑ. Το Σαβ/κο μπορείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε αφιερώνοντας την δράση σας στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου, και να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας, τις προπονήσεις σας ή τον άτυπο αγώνα σας οποιασδήποτε απόστασης που θα κάνετε, μόνο σε αυτό το διήμερο, είτε στη διαδρομή του αγώνα είτε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και όχι μόνο, ώστε τιμής ένεκεν να τις δημοσιεύσουμε στην σελίδα μας. Σε περίπτωση που κάποιοι τρέξουν με παρέα, θυμίζουμε ότι η ΓΓΑ επιτρέπει το γκρουπ να αποτελείται από μέχρι 7 άτομα. Τις φωτογραφίες μπορείτε να στείλετε στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου εδώ, ή στη σελίδα του αγώνα εδώ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις