Δόξα Δράμας – Επιστολή στους μετόχους: «Επιστρέψτε τις μετοχές στον Μπύρο!»

Το σχήμα «Υπεύθυνη Θέση» ζητά με επιστολή του από τους νυν μετόχους να επιστρέψουν τις μετοχές τους στον Γιάννη Μπύρο.

Δείτε παρακάτω την επιστολή προς τους μετόχους απο την Υπεύθυνη θέση…

Αγαπητοί φίλαθλοι και μέτοχοι της ιστορικής μας ΔΟΞΑΣ.

Εμείς τα μέλη του σχήματος “Υπεύθυνη Θέση” βλέποντας την πορεία της ομάδος μας, καθώς και τα τελευταία γεγονότα μέσα στο γήπεδο μας (βλέπε επεισόδιο εις βάρους  Φραντζέσκου), σας προτείνουμε  παρακάτω να πράξετε ως εξής.

Τώρα την ύστατη αυτή στιγμή να πάρετε μια απόφαση όλοι σας, για το καλό της ομάδας μας και να επιστρέψετε τις μετοχές που σας “έδωσε”, άμεσα στο δικαιούχο και δωροπάροχο κο Ιωάννη Μπύρο. Ας αποφασίσει επιτέλους ο ίδιος, εάν θα δώσει την ομάδα σε σοβαρούς ανθρώπους δραμινούς να την αναδιοργανώσουν η σκοτεινές δυνάμεις εκτός Δράμας που θα την αποτελειώσουν στην συνέχεια!!!

Στο διάστημα αυτό και λόγω κορωνοϊού δεν έγινε κάποια από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες η γενική συνέλευση.‘Έτσι ο καθένας και όλοι τους μαζί (γνωστοί και άγνωστοι) γλεντούν κάθε αγωνιστική που παίζει η ομάδος μας σε βάρος της. Αυτό πρέπει εδώ και τώρα να τελειώσει, και θα τελειώσει μόνο αν εσείς δείξετε ως μέτοχοι ΤΩΡΑ υπευθυνότητα και επιστρέφοντας στον κο Ιωάννη Μπύρο πίσω τις μετοχές.

Το τελευταίο ταγκό είναι πολύ κρίσιμο από πολλές πλευρές. Ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε και τι σημαίνει η επιστροφή πίσω των μετοχών. Άλλωστε δικές του είναι και τις ξεφορτώθηκε κάποτε, νομίζοντας ότι κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί ξεμπέρδεψε μια και καλή με την ομάδα μας. Αλλά δεν είναι έτσι. Ο κάθε σώφρων και λογικός Δοξαίος φίλαθλος γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΔΟΞΑ Δράμας δεν πρέπει να είναι παιχνίδι στα χέρια κανενός, αλλά πρέπει να γίνει όπως το έχουμε ξαναπεί ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ με σωστή και διάφανη ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.

Όλα αυτά που συμβαίνουν και γίνονται στη ΔΟΞΑ από πέρυσι είναι απίστευτα και τραγικά!!!

Οι μετοχές λοιπόν εδώ και τώρα επιστροφή στον κο Ιωάννη Μπύρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις