Μπέος: «Υπογράφω και αύριο με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να πείσουν τον Δουβίκα»

Εμπόδιο προέκυψε στη μετακίνηση του Τάσου Δουβίκα στον ΠΑΟΚ καθώς ο νεαρός επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ουτρέχτη. Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την περίπτωση του νεαρού φορ δείχνοντας ότι το θέμα κολλάει στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να πείσει τον παίκτη, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ και τη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για Τάσο Δουβίκα: «Είχα δεσμευτεί και είχα δώσει το λόγο μου. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο για εμένα. Όμως, δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ υπογράφω με τον ΠΑΟΚ επίσημα και αύριο γιατί δεσμεύτηκα ότι στην Ελλάδα ο Δουβίκας πάει μόνο ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει τα επιχειρήματα να πείσει τον Δουβίκα, δεν θα χρεωθώ εγώ κάτι. Μακάρι να πάνε σήμερα. Και εγώ πιέζω και αντιδρώ. Δεν μπορώ να στερήσω τη δυνατότητα σε έναν 20χρονο, αν οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να τον πείσουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.

Εγώ όταν μίλησα μαζί του, μου είπε Πρόεδρε εγώ θέλω να δοκιμαστώ στο εξωτερικό. Έχω δεσμευτεί στον ΠΑΟΚ. Το μπαλάκι είναι εκεί. Τους έβαλα την μπάλα στο πέναλτι, αν δεν μπορούν να το χτυπήσουν δεν φταίω εγώ. Θα τον πιέσω. Είναι άδικο το μεγάλο αυτό ταλέντο να μην παίξει στον ΠΑΟΚ και μετά να πάει στο εξωτερικό. Τέτοιο σέντερ φορ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Είναι το πουλέν μου. Μάλιστα, στην πρώτη προπόνηση του είπα, αν δεν παίξεις εθνική θα είσαι μ@@@».

Για το ενδεχόμενο να άλλαξε γνώμη ο ΠΑΟΚ: «Μπορεί από τη στιγμή που έφεραν τον Κινέζο και τον Μπαμπά, μπορεί να αποφάσισαν ότι δεν τον θέλουν. Ας το πουν δημόσια όμως. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει αλλά δεν ξέρω που κολλάει το θέμα. Εύχομαι να πάει στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να το καθυστερήσω αλλά σίγουρα δεν μπορώ να στερήσω την καριέρα του μικρού. Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό για τον Δουβίκα».

Για Σαββίδη και ΠΑΟΚ:«Ο κ. Σαββίδης βρίσκεται κάπου, ηρεμεί και καταστρώνει τα σχέδια του για την επόμενη ημέρα. Θα είναι καλύτερη καθώς είναι άνθρωπος που μαθαίνει από τα λάθη και τις εξελίξεις. Αυτά τα λάθη θα τα διορθώσει. Το αύριο θέλει οργάνωση και στερεές βάσεις ώστε να μπορεί να πολεμήσει την Αθήνα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη έναν ΠΑΟΚ ισχυρό».

Για εμπλοκή με ΠΑΟΚ: «Είναι λεπτή η θέση μου. Είναι γνωστή η συμπάθεια και η εκτίμηση από και προς το πρόσωπο μου. Το τι έχω συζητήσει και από ποιους είναι για μένα. Είναι θέληση κάποιων ανθρώπων, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν δυνατό ηγέτη και επενδυτή που θα βρει συνεργάτες για να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο».

Για τη δεύτερη θέση: «Ο Άρης παίζει πιο καλό ποδόσφαιρο. Η απόσταση είναι αναπνοής. Βλέπουμε μια ΑΕΚ που παραπαίει, να πηγαίνει μέσα στο Χαριλάου και να κερδίσει 3-1. Δεν παίζει ρόλο αν θα τερματίσεις δεύτερος ή τέταρτος. Είναι πολύ κοντά, θα δώσουν σκληρή μάχη μέχρι το τέλος. Εδώ ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκης». Έναν Ολυμπιακό που πήρε με κάτω τα χέρια το πρωτάθλημα και ήταν χειρότερος από πέρυσι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις