Αναστόπουλος: «Σημαντική νίκη, το γκολ μας απελευθέρωσε»

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο χαρακτήρισε το καλύτερο μέχρι τώρα στη σεζόν έμεινε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, αλλά όπως σημείωσε, δεν έχει τελειώσει τίποτα και η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Όπως έχω πεί, τα σκορ είναι κλειστά, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και είδατε τι έγινε σήμερα στον Ασπρόπυργο.

«Ο Γιώργος (σ.σ Βαζάκας) έχεις κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και ο Αστέρας θα δυσκολέψει όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά με την πάροδο του χρόνου σκοράραμε και αυτό μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια του παιχνιδιού να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να κάνουμε το παιχνίδι μας», σημείωσε ο 63χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πολύ σημαντική νίκη πρώτα από όλα για τους βαθμούς και κατά δεύτερον γιατί καταφέραμε κατά διαστήματα ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο να συνδυάσουμε και καλή απόδοση.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα εμείς αυτό που κοιτάς μήνα τον Ιούνιο να είμαστε σε αυτές τις θέσεις που θα μας δώσουν την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις