Σήμερα οι ημιτελικοί του φάιναλ φορ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ που διοργανώνειη ΕΣΚΑΘ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σήμερα 2 Ιανουαρίου και αύριο 3/1 στο κλειστό του ΕΑΚ, με τη συμμετοχή του Γ.Σ. Βόλου, της Νίκης Βόλου, του Γ.Σ. Σοφάδων και του Γ.Σ. Φαρσάλων.
Το φετινό…

…φάιναλ φορ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παράγοντα της Ανάληψης Βόλου Γιάννη Τσινίδη. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα τιμηθούν ο γνωστός προπονητής με μεγάλη προσφορά στο θεσσαλικό μπάσκετ κ. Παναγιώτης Ντάγκρας και η οικογένεια της Φώφης Χριστοφορίδου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή (η Φώφη Χριστοφορίδου ήταν κριτής μπάσκετ).
Το φάιναλ φορ θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
Οι αγώνες έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων, κάθε εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ, θα διατεθούν στη «Φλόγα».
Σήμερα Σάββατο θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί , θα κοντραριστούν ο Γ.Σ. Βόλου με τη Νίκη και αύριο Κυριακή θα ακολουθήσει ο τελικός της διοργάνωσης
Σάββατο 2/1
17.00 Σοφάδες-Φάρσαλα
19.00 Γ.Σ. Βόλου-Νίκη
Κυριακή 3/1
18.00 Τελικός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις