Πως μετά να συσπειρωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου;

Για να φτάσει στο σημείο ο Ολυμπιακός Βόλου να βρίσκεται σε εξαιρετική δύσκολη θέση, με το μέλλον να είναι αβέβαιο, τα αίτια είναι πολλά. Δεν είναι μόνο το θέμα του Τικάο, που έβγαλε εκτός προϋπολογισμού την ΠΑΕ. Γιατί, αν η ομάδα είχε την πορεία που όλοι προσδοκούσαν στην αρχή της χρονιάς και ο Ολυμπιακός φιγουράριζε…

…στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος θα ήταν σαφώς πιο κοντά στην ομάδα, βλέποντάς την να πρωταγωνιστεί. Δυστυχώς, οι φίλαθλοι έχουν πάψει να πηγαίνουν στο γήπεδο, όταν η ομάδα δεν τους δίνει χαρές, πόσο μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης.
Αν η ομάδα έδειχνε ικανή να κερδίσει την άνοδο, το σίγουρο είναι πως θα γίνονταν μεγάλη προσπάθεια να ξεπεραστεί και το μεγάλο «αγκάθι» που λέγεται Τικάο, ενώ θα υπήρχε και μεγαλύτερη συσπείρωση γύρω από την ομάδα.
Όμως, πώς να πειστεί ο κόσμος να πάει στο γήπεδο, όταν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου βλέπει ότι ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια και χειρότερα. Από την αρχή ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στη βαθμολογία, ποτέ δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του πως αυτή η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, παρότι δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου.
Και 13 παιχνίδια μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός στόχου, όταν η ομάδα έμεινε δέκα ολόκληρους βαθμούς πίσω από την προνομιούχο δυάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις