Καλύτερος στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός στην Αριδαία, τη νίκη, που του έδωσε τη δυνατότητα να «πιάσει» κορυφή στον Βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ, μετά τις ήττες που γνώρισαν Βέροια και Καβάλα από τον Πανσερραϊκό και την Τρίγλια αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι», μαζί με τη Βέροια και την Καβάλα έχουν από 12 βαθμούς, ενώ πλέον, καμία ομάδα δεν είναι αήττητη στον βορρά.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, οφείλουν να δουν τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, να δουλέψουν πάνω σ’ αυτές και η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια, καθώς μπροστά υπάρχουν δυνατά και δύσκολα παιχνίδια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς φαίνεται να λείπει από τον Ολυμπιακό ο δημιουργικός χαφ. Αυτός ίσως είναι ο Χερμάν Ερέρα, ο οποίος πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στη Νεάπολη. Θυμίζουμε, πως ο Αργεντινός μέσος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού, παίζοντας ως αλλαγή, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Πανσερραϊκός «έσπασε» προχθές το αήττητο της Βέροιας, κερδίζοντας στις Σέρρες με 1-0. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Ολυμπιακού για να έρθει η νίκη, καθώς ο Πανσερραϊκός διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις