Στοίχημα: “Καταιγίδα” γκολ σε Γερμανία και Ιταλία, άνετη η Βαλένθια – 3αδα “φωτιά” στο 6.23!

To κουπόνι της Παρασκευής (16/04) περιλαμβάνει αγώνες με ενδιαφέρον στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Το Betarades.gr ξεχώρισε τρεις επιλογές με αξία, που με την sportingbet εγγραφή σας θα βρείτε με πλήθος αγορών. Ασχολούμαστε με τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και Ιταλίας σήμερα, καθώς και με την πρώτη στο μπασκετικό πρωτάθλημα Ισπανίας. Προχωράμε άμεσα στα προγνωστικά μας!

Σκοράρουν στο Ντάρμσταντ

Αρχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι με τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, εκεί όπου στις 19:30 η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ για την 29η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα του Αμβούργου. Αποτέλεσμα που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς πλέον βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας (+9) από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες για τη Ντάρμσταντ, που βρίσκει τα πατήματά της. Ακόμη, έχει καταφέρει  να σκοράρει και στις πέντε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, με τον Ντουρσούν να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, έχοντας σημειώσει συνολικά 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

Εξαιρετική είναι η μέχρι τώρα πορεία της Γκρόιτερ Φιρτ. Ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με τον Αμβούργο, έχοντας, όμως και παιχνίδι λιγότερο. Δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το ματς της με τη Σαντχάουζεν αναβλήθηκε. Στον πιο πρόσφατο αγώνα της, επικράτησε εκτός έδρας (0-1) απέναντι στη Χάιντενχαϊμ. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της μετά από αυτή (1-2) επί της Ρέγκενσμπουργκ. Δεν έχει καταφέρει, πάντως, να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Γκρόιτερ Φιρτ, που θέλει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει , όμως αμυντικά προβλήματα, ενώ η Ντάρμσταντ παλεύει όλα τα παιχνίδια της και σκοράρει με ευκολία. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Με τα γκολ στη Φεράρα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ιταλία και τη Serie B, με τη ΣΠΑΛ να φιλοξενεί την Άσκολι στις 22:00 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

H ομάδα του Μάσιμο Ραστέλι τα πάει εξαιρετικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, “τρέχοντας” ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-2) απέναντι στην πολύ ισχυρή Λέτσε. Αποτέλεσμα που αύξησε σημαντικά τις ελπίδες της για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές στα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Συνεχίζει την προσπάθειά της για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας η Άσκολι. Προέρχεται από δύο πολύ σημαντικές νίκες, απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 2-1 επί της Βίρτους Βιτσέντζα και με 1-0 επί της Μόντσα. Έχει, όμως, πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία της, ειδικά μακριά από το γήπεδό της. Έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε σε ένα από τα τελευταία 16 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σε καλή ψυχολογία είναι και οι δύο ομάδες, καθώς προέρχονται από σημαντικές νίκες. Σκοράρουν, αλλά την ίδια στιγμή δέχονται και εύκολα γκολ. Με τα δεδομένα αυτά, επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Κυριαρχεί η Βαλένθια

Κλείνουμε για σήμερα με την επιλογή μπάσκετ της ημέρας, που έρχεται από τη Liga ACB και αφορά την αναμέτρηση μεταξύ Βαλένθια και Ομπραντόιρο στις 22:15 για την 31η αγωνιστική.

Μπορεί να σημείωσε δύο διαδοχικές νίκες στη Euroleague η Βαλένθια, αμφότερες εντός έδρας, κόντρα σε Μακάμπι με 86-89 και Παναθηναϊκό 112-83. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετές για να βρεθεί στην 8αδα και δεν συνεχίζει στη διοργάνωση ούτε του χρόνου. Στο ισπανικό πρωτάθλημα, κέρδισε εκτός τη Σαραγόσα με 85-76 και καλή εμφάνιση.

Πολύτιμη ήταν η νίκη που πέτυχε η Ομπραντόιρο πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδό επί της Μανρέσα (90-87). Της έδωσε ώθηση βαθμολογικά και ψυχολογικά, ενώ τη σημείωσε φορτσάροντας κυρίως στην τελευταία περίοδο. Σημαντική η απουσία του Ρόμπερτσον απόψε.

Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και δεν περιμένουμε να “ιδρώσει” ιδιαίτερα να την πετύχει. Εξάλλου, η Ομπραντόιρο θα στερηθεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της. Θα πάμε με τον άσο στο -5.5 στο ημίχρονο σε απόδοση 1.75.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις