Κρουθ: Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση

????????????????????????????????????
Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Σαββάτου (17/4, 12:00), με αντίπαλο την Καλαμάτα, στο Εθνικό Στάδιο της πόλης της Πελοποννήσου, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, πραγματοποίησαν ο προπονητής της ομάδας μας, Στάικος Βεργέτης, και ο ποδοσφαιριστής μας, Άλεξ Κρουθ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης:
“Αυτό που πρέπει να συμβεί, σε πρώτη φάση, είναι άσκηση αυτοκριτικής από εμάς, το δεύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρίνουμε την ομάδα, συνολικά, να δούμε τί ακριβώς φταίει, σε συνολικό πλαίσιο και, τέλος, οφείλουμε να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα και να τις αποτυπώσουμε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου, άμεσα, να υπάρξει βελτίωση. Είμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση και πάμε στην Καλαμάτα, ευελπιστώντας ότι θα έχουμε επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις δύο μέρες που είχαμε, για να προετοιμαστούμε για το προσεχές παιχνίδι, δουλέψαμε κυρίως πνευματικά με τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα είναι σωστά δουλεμένη σε τακτικά θέματα, σε πνευματικό επίπεδο, όμως, πρέπει να διορθωθούν πράγματα”.
Από την άλλη, ο Άλεξ Κρουθ ανέφερε τα εξής:
“Ξέρουμε πως τα αποτελέσματα, μέχρι στιγμής, είναι πολύ άσχημα για εμάς κι αυτό συμβαίνει, επειδή πραγματοποιούμε αρκετά λάθη, τα οποία οφείλουμε να διορθώσουμε. Πηγαίνουμε στην Καλαμάτα να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά, προκειμένου να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε στην έδρα της πρώτης ομάδας, όλα, στη συνέχεια, είναι πιθανά, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, πρέπει να το πιστέψουμε αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε.
Καμία αντίπαλός μας, από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει, δεν ήταν καλύτερη στο χορτάρι από εμάς, αλλά δεν έρχονται οι νίκες. Γι’ αυτό, λοιπόν, στην Καλαμάτα πάμε μόνο για τους τρεις βαθμούς κι αν κερδίσουμε εκεί, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Έχουμε την ιδανική ευκαιρία για αγωνιστική επανεκκίνηση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις