Άτυ-Χ-ος ο Βόλος με τον ΠΑΣ

Απαλλαγμένοι από το άγχος της βαθμολογίας, Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σάντσες κι είχαν στη συνέχεια δύο δοκάρια, αλλά ο «Άγιαξ» σε μια από τις λίγες φάσεις του ισοφάρισε με τον Λιάσο.

Το θέαμα στα δύο ημίχρονα ήταν.. η μέρα με τη νύχτα, αφού το πρώτο μέρος είχε τα δύο γκολ, δύο δοκάρια για τον Βόλο μέχρι το 12′, εξαιρετικό ρυθμό και φάσεις, ενώ στο δεύτερο απουσίασαν ουσιαστικά οι καλές στιγμές εκατέρωθεν, όπως και ο ρυθμός των πρώτων 45 λεπτών. Ελαφρυντικό για τις δύο αντιπάλους αποτελεί το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς αρκετούς βασικούς τους παίκτες, αφού ο μεν Βόλος είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στα playouts, ο δε ΠΑΣ έχει σίγουρα στο μυαλό του τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στις 27 Απριλίου.

Σάντσες για τον Βόλο στο 4′ και Λιάσος για τον ΠΑΣ στο 29′ οι σκόρερ του αγώνα. Δύο δοκάρια είχε ο Βόλος μέχρι το 12ο λεπτό με Περέα και Νίνη.

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Άνχελ Λόπεθ ξεκίνησε για τον Βόλο με 4-2-3-1 και τους: : Κλέιμαν – Ντεντάκη, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι – Ριένστρα, Μπαριέντος – Κρητικό, Νίνη, Ρενάτο – Περέα
Ο Αργύρης Γιαννίκης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-5-2 και τους: Χουτεσιώτη – Πανουργιά, Παντελάκη, Εραμούσπε – Πήλιο, Οικονομόπουλο, Κάστρο, Λιάσο, Καρτάλη – Μπρένερ, Παμλίδη (πήρε τη θέση του δηλωμένου Μιλιντσεάνου λίγο πριν τη σέντρα, εξαιτίας ενοχλήσεων του Μολδαβού)

Στην αρχή του αγώνα ο Κάστρο είχε ένα σουτ έξω όμως μόλις στο 4ο λεπτό ο Βόλος σκόραρε μετά από κεφαλιά Σάντσες και κόρνερ του Μπαριέντος. Στο 6′ ο Βόλος είχε δοκάρι από γυριστό του Μπαριέντος και στο 12′ ξανά δοκάρι με κεφαλιά του Νίνη αυτή τη φορά.
Στο 29ο λεπτό ο ΠΑΣ όμως ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σουτ του Κάστρο, απόκρουση του Κλέιμαν και πλασέ του Λιάσου. Έτσι έκλεισε το α’ μέρος.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτά και να βγάλουν φάσεις και στο β’ μέρος. Ωστόσο γενικά τις πολύ μεγάλες φάσεις του α’ 45λεπτου δεν τις είδαμε. Προς το τέλος του ματς πάντως ο ΠΑΣ είχε φάσεις όπως με Γροσδάνη και φάουλ Σάλιακα. Στο 87′ ακυρώθηκε γκολ του Σάλιακα σε φάση που φάνηκε εκτεθειμένος.
MVP: Σε ένα παιχνίδι που στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε κανείς παίκτης που διακρίθηκε ιδιαίτερα, ο κορυφαίος του γηπέδου προκύπτει από το πρώτο μέρος και είναι ο Σωτήρης Νίνης που πραγματοποίησε ακόμα ένα καλό ματς, μοιράζοντας εξαιρετικά την μπάλα και συμβάλλοντας καθοριστικά στο να είναι ο Βόλος απειλητικός και από τις δύο πλευρές, ιδίως στο πρώτο μισάωρο της κυριαρχίας του.
ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (86′ Κιάκος), Νίνης, Κρητικός (81′ Μπάλλας), Σάντος (60′ Μπαρτόλο) και Περέα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46′ Σάλιακας), Κάστρο (69′ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69′ Γροσδάνης), Μπρένερ (69′ Λώλης) και Παμλίδης (88′ Δούμτσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις