Με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανσερραϊκό (pregame)

Με στόχο την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα και την τρίτη εντός έδρας, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Πανσερραϊκό, για την 6η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ και για τον Βόρειο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει πολύ καλή παρουσία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη υποχρέωσε στην πρώτη ήττα την Βέροια, νικώντας με 1-0, με γκολ του Ολαϊτάν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, από τη στιγμή μάλιστα, που δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% ο Χερμάν Ερέρα, με τον Αργεντινό μέσο να μένει εκτός αποστολής. Εκτός απρόοπτου, θα τον δούμε να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Όσον αφορά τον Ζερόμ Γκιοατά, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, με τον Καμερουνέζο, πάντως, να μην ξεκινά, όπως όλα δείχνουν, στο βασικό σχήμα. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ο 26χρονος αμυντικός μέσος θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ξενοδόχοφ, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαννίτσης και Φιλίποβιτς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Αγρόδημος και Κόλα, ο Τσαγκαλίδης θα κινείται πιο μπροστά, σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Σκοπελίτης και ένας εκ των Βουκελάτου, Βασιλούδη. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιάσων Παπαδημητρίου, πρώτος σκόρερ όχι μόνο των «ερυθρολεύκων» με πέντε γκολ, αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Κολέλα, Τζούριτς, Γκιοατά, Κατσούκης, Λαδάς, Μπέικος, Παπακώστας, Πατρώνης, Πέλκας, Ρόκας και Χολέβας. Τρεις από αυτούς θα μείνουν εκτός, πριν την αυριανή αναμέτρηση, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Εκτός αποστολής πέρα από τον Ερέρα έμεινε και ο επίσης ανέτοιμος Γιώργος Νικλητσιώτης.

«Σφυρίζει» ο Τσαμούρης
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την ΕΠΣ Πειραιά, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Κωνστάντιο από την ΕΠΣ Εύβοιας και τον Κωνσταντίνο Βρούζο από την Πιερία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας και παρατηρητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις