Σούπερ Λιγκ πλέι οφ: Ντέρμπι σε Τούμπα και «Λεωφόρο» – «Μάχη» στο ΟΑΚΑ

Η Σούπερ Λιγκ και τα πλέι οφ, συνεχίζονται με την διεξαγωγή της τέταρτης της αγωνιστικής, στην οποία ξεχωρίζουν δύο ντέρμπι.
Ο ΠΑΟΚ έμεινε με τον Αστέρα Τρίπολης, στο 1-1 στην Αρκαδία. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό, με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Έτσι πλέον οι δύο τους θα κοντραριστούν σήμερα στην Τούμπα (19:30), με τους γηπεδούχους να θέλουν τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν την δεύτερη θέση. Την ίδια ώρα το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς θα αγωνιστεί για το γόητρο του και για να παραμείνει σε καλή κατάσταση ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς στη Θεσσαλονίκη τους Μπα, Σεμέδο οι οποίοι είναι τραυματίες. Ενώ για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Νίκα Νινούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Άντριαν Περέιρα έκανε αποθεραπεία, ο Ενέα Μιχάι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σίνζι Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο και δεν υπολογίζεται.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την… αυλαία της ημέρας, o Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην «Λεωφόρο». Οι «Πράσινοι» θέλουν το τρίποντο καθώς επιθυμούν να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η ομάδα του Μάντζιου για να καταταγεί δεύτερη στην τελική βαθμολογία.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης και Σένκεφελντ, ενώ ο Κουρμπέλης ειδικό πρόγραμμα. Εννοείται πως κανείς τους δεν είναι διαθέσιμος, όπως και ο τιμωρημένος Πούγγουρας.

Εκτός αποστολής έμειναν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης οι τραυματίες Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο Φελίπε και Έργκους Κάτσε, καθώς και ο Γιοάν Μπεναλουάν που δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Τέλος η ΑΕΚ μετά την νίκη με 3-1, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πάει για δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Οι Αρκάδες παίζουν για την καλύτερη τους τελική κατάταξη.

οι Γεβχέν Σάκχοφ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και το Σάββατο και ως εκ τούτου είναι εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεσή του τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Εκτός 20αδας έμειναν και οι ανέτοιμοι Καπίγια και Τζίμας.

Το πρόγραμμα
15:00 Παναθηναϊκός – Άρης
17:15 ΑΕΚ – Aστέρας Τρίπολης
19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις