Στη Θήβα “έσπασε” το αήττητο του Διαγόρα Στεφανοβικείου

Την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας υπέστη ο Διαγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τον ΑΟ Υπάτου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 64’ από τον Καράι, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Ζυγκερίδη στο 49’.

Ο Διαγόρας παρέμεινε στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου με 13 βαθμούς, με τον ΑΟ Υπάτου να μειώνει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα του Στεφανοβικείου, ενώ δεύτερος είναι ο Ηρακλής Ψαχνών με 12 βαθμούς.

Η καλύτερη στιγμή του Διαγόρα σημειώθηκε στο 18’ με τον Μούτσα Μπλέντι να σουτάρει και τον Βέρτζο να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Κορέτα στο 8’ και 39’, Ζυγκερίδη 41’, 42’.

Η πίεση του Α.Ο. Υπάτου συνεχίστηκε και στην επανάληψη και στο 49’ ο Ζυγκερίδης εκτέλεσε πέναλτι άουτ. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 64’. Ο Καράι, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τον ΑΟ Υπάτου.

Στη συνέχεια ο Διαγόρας με τον Αναστασίου έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 70’, δίχως όμως να έρθει το γκολ.

Διαιτητής: Αλάμπεης (ΕΠΣ Αθηνών).
Βοηθοί: Καφρίτσας, Καλοπίσης (ΕΠΣ Αθηνών).
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ: Διαμαντής, Ζαρντίμ (82’ Δοξάκης), Σπηλιώτης, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Δέδες, Τσουβαλτσίδης (63’ Καράι), Χατζηδημητρίου (82’ Νικηφορόπουλος), Ζυγκερίδης, Κορέτα (63’ Μπέλιτς), Γκούφας (82’ Πέντα).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης (80’ Σκύφτας), Γιαουπλάρι (85’ Κουβελάς), Λάιος, Ναουμίδης, Ζενούνης (57’ Αλεξίου), Γ. Κυρίτσης, Θ. Κυρίτσης (80’ Σιόβας), Αναστασίου, Παπαγεωργίου (57’ Καραμανλής), Μπλέντι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις