Στοΐλας: Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας, τόνισε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τα εξής: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου για τη φιλοξενία. Ήταν άψογη και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, γνωρίζαμε ότι είχαμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό, σκληρό και αν εξαιρέσουμε ένα του παιχνίδι, όλα τα άλλα κρίθηκαν στο γκολ. Αυτό σήμαινε, ότι θα χρειαζόταν πάρα πολλή υπομονή, καρδιά, μυαλό και όχι τόσο ποιότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία, που σίγουρα η κατηγορία στην οποία αγωνίζονται δεν είναι αυτή που τους αρμόζει.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς ευκαιρίες, πήγε στις μονομαχίες και θεωρώ ότι όποια ομάδα ήταν πιο τυχερή η πιο ικανή θα έπαιρνε και τη νίκη. Η δική μου ομάδα ήταν αυτή που ήρθε πρώτη στο γκολ στη συνέχεια διαχειριστήκαμε κατάλληλα το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε με καθαρή φάση, πέρα από κάποιες στατικές φάσεις του αντιπάλου.

Το αν είναι δίκαιη ή όχι η νίκη μας, μπορώ να πω, πως όποιο αποτέλεσμα κι αν ερχόταν θα ήταν δίκαιο. Ίσως, όμως, δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Ωστόσο, δεν μπορώ να αναιρέσω τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Γιατί ερχόμασταν από ένα εξίσου δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τη Βέροια, πριν τέσσερις μέρες. Φρεσκάραμε λίγο την ομάδα, όσο έπρεπε και νομίζω ότι κατακτήσαμε- εν τέλει – μία δίκαιη νίκη».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις