Μπουτζίκος: Θα δούμε τι έφταιξε και συνεχίζουμε

Ο Νίκος Μπουτζίκος σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τόνισε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς με μία φάση ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού των «ερυθρολεύκων»: «Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα των Σερρών, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω, ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά σε μία φάση ευτύχησε και έβαλε το γκολ. Πιέσαμε στη συνέχεια, αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε.

Συνεχίζουμε, δεν θα το βάζουμε κάτω, θα δούμε τι έφταιξε, θα προσπαθήσουμε παραπάνω και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Να κερδίσουμε.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί πραγματικά Κυριακή-Τετάρτη δίνουμε μία μάχη. Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο και θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί σ’ αυτό το ρυθμό.

Και τα δύο ντέρμπι, με Βέροια και Πανσερραϊκό, κρίθηκαν κατά τη γνώμη μου στη λεπτομέρεια. Οι διαφορές στις ομάδες είναι πολύ μικρές.

Με τη Βέροια σε μία φάση δεχτήκαμε ένα γκολ, το έγινε ακριβώς έγινε και με τον Πανσερραϊκό. Αν βάζαμε εμείς πρώτοι τέρμα, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο πέρα από το να προσπαθούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις