Ολυμπιακός Β.: Δεν είναι ωραίες οι… κυβιστήσεις κ. Στοΐλα

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας, δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, πως το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Χθες, στην ΕΡΑ Σερρών προέβη σε διαφορετικές δηλώσεις, λέγοντας πως η νίκη ήταν απολύτως δίκαιη για τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας πως ο Στέφανος Ξηροφώτος ήταν σε άλλο γήπεδο, σχετικά με τα όσα ανέφερε για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη και του πρώτου βοηθού, Κωνσταντίνο Κωνστάντιο.
Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και σε ανακοίνωση που εξέδωσε, συμβουλεύει τον Πέτρο Στοΐλα να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και να αποφεύγει τις κυβιστήσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Απορήσαμε πραγματικά με τις σημερινές δηλώσεις του προπονητή του Πανσερραϊκού κ. Πέτρου Στοΐλα στην ΕΡΑ Σερρών. Αφού χθες τον ακούσαμε να μιλάει μεταξύ άλλων για ένα παιχνίδι που κύλησε χωρίς ευκαιρίες, που θα κρινόταν στο γκολ και πως όλα τα αποτελέσματα θα ήταν δίκαια ή άδικα, αλλά δικαιότερο θα ήταν η ισοπαλία, σήμερα,
διαβάζουμε με έκπληξη πως σε νέες του δηλώσεις, αναρωτήθηκε αν ο συνάδελφος του και προπονητής μας, Στέφανος Ξηροφώτος, ήταν σε άλλο γήπεδο, επειδή, άκουσον-άκουσον, διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία και μίλησε για άδικο αποτέλεσμα.
Κατανοούμε ότι ο κ. Στοΐλας δεν έχει εμπειρία από δηλώσεις, καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει πρώτος προπονητής – και μάλιστα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο Πανσερραικός – γι’ αυτό και θα θέλαμε να τον συμβουλεύσουμε ότι δεν είναι ωραίες οι κυβιστήσεις… και καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικός, όταν μιλάει για μία επίσης μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και για τον συνάδελφο του.
Υ.Γ. Όλα είναι θέμα σεβασμού. Και ο σεβασμός στον συνάδελφο – αντίπαλο είναι το μεγαλείο του αθλητισμού και γι’ αυτό ευχόμαστε και θέλουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται απλώς για μια ατυχής δήλωση.
Εις το επανιδείν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις