ΑΕΛ: «Τι χειρουργείο ήταν αυτό, Θεέ μου;»

Με τον βαθμό έφυγε από τη Λαμία η ΑΕΛ και υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Όχι, όμως, και για τη διαιτησία βάσει της επίσημης τοποθέτησης των «βυσσινί» μετά το τέλος του αγώνα.
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Τι χειρουργείο ήταν αυτό, Θεέ μου, από τον Διαμαντόπουλο;
Ευτυχώς οι βοηθοί του ήταν άψογοι.
90΄ λεπτά ήταν βοηθός του Γρηγορίου, αφού έδωσε εις βάρος μας 12 σχεδόν όλα ανύπαρκτα στημένα έξω από την περιοχή μας, από τα οποία και μόνο η Λαμία έκανε φάση.
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι η ντροπή του ”συνεργείου” του Γιάννη Παπαδόπουλου και των εγκληματιών που είναι μαζί του σε όλη την Ελλάδα και στήνουν απροκάλυπτα αγώνες και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ειλικρινά δεν περιμέναμε ότι σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ο κύριος Κλάτενμπεργκ που διαβεβαίωσε τον κύριο Κούγια ότι στα παιχνίδια της ΑΕΛ, του Παναιτωλίκου, της Λαμίας και του ΟΦΗ θα οριστούν αξιόπιστοι διεθνείς και καθαροί διαιτητές, θα έβαζε έναν εκ των τεσσάρων εχθρών της ΑΕΛ που μαζί με τους Παπαδόπουλο, Ζαχαριάδη και Σκουλά θέλουν να την ρίξουν κατηγορία, ενώ στο Αγρίνιο έβαλε τον Σκουλά.
90΄ λεπτά αυτό το δρεπανοφόρο άρμα ο Μπεχαράνο θέριζε όποιον πέρναγε από δίπλα του και πήρε την κίτρινη κάρτα στο 70΄, ενώ άφησε απροστάτευτο εντελώς τον δυστυχισμένο Ακούνια, ο οποίος επί 90΄ λεπτά έτρωγε ξύλο από όλους τους αμυντικούς της Λαμίας, χωρίς ο Διαμαντόπουλος να σφυρίζει τα φάουλ και να δείξει μία κίτρινη κάρτα έστω και σε έναν παίκτη, ενώ ο Νάγκυ στην πρώτη επίθεση από ανύπαρκτο στημένο της Λαμίας δέχεται αγκωνιά στο πρόσωπο και ο Διαμαντόπουλος δεν δίνει ούτε φάουλ.
Ευτυχώς τα παιδιά μας αντέξανε και πήρανε ένα χρυσό πόντο από την ομάδα του ”συνεργείου” και του Γιάννη Παπαδόπουλου, την Λαμία, που προστατεύεται και για αυτό έχει τις λιγότερες κάρτες στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε αήττητοι μετά από τρεις αγώνες εκτός έδρας στους τέσσερις πρώτους με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μία τίμια παραμονή στην κατηγορία κάνοντας πολέμους σε κάθε αγωνιστική, ενώ οι αντίπαλοί μας παίζουν φιλικά και αν στραβώσει κανένα αποτέλεσμα από αυτό που είχε σχεδιάσει το ”συνεργείο”, κάποιοι υπάλληλοι λάτιν ιδιοκτητών σαν τον Μπέο, εκφράζουν την στεναχώρια τους γιατί η ομάδα τους νίκησε, αλλά προηγουμένως είχαν αφήσει τον αντίπαλο να έχει δεκαπέντε τελικές και τρία δοκάρια σε ένα ημίχρονο και διώχνουν και τον τίμιο προπονητή τους σήμερα, που πανηγύρισε γιατί νίκησε η ομάδα του, ενώ ο Μπέος ήθελε να χάσουν.
Ελπίζουμε ο κύριος Κλάτενμπεργκ να είδε το παιχνίδι.
Στο τέλος ο Διαμαντόπουλος απέβαλε τον κύριο Κούγια γιατί του είπε ότι αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά είναι ντροπή.
Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά και τους προπονητές μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις