Ολυμπιακός Β.: Σήμερα ξεκαθαρίζει για Ερέρα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου και των συνεργατών του. Ο Ζερόμ Γκιοατά προπονείται κανονικά με την ομάδα, καθημερινά βελτιώνει τη φυσική και αγωνιστική το κατάσταση και όπως όλα δείχνουν, στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό το Σάββατο ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο, ως αλλαγή.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και πάλι του Χερμάν Ερέρα, ενός ποδοσφαιριστή που λείπει από την ομάδα, καθώς ο Αργεντινός μέσος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στη δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα Πέμπτη στον Βόλο για τελευταία φορά, θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για την Ηγουμενίτσα και θα κάνει την τελευταία της προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται αλλαγές στην άμυνα. Μία θέση «παίζεται» μεσοεπιθετικά, με τον Ολυμπιακό να εφαρμόζει την ίδια τακτική και αγωνιστική φιλοσοφία, πιέζοντας ψηλά, με στόχο να «κλέψει» μπάλες και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ στην επίθεση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις