Θα συνεχιστούν οι εκκαθαρίσεις στον Βόλο

Από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου που πραγματοποίησε ο Βόλος, μόνο ο Φάουστο Γκρίλο κατάφερε να διακριθεί μέσα από την ομάδα και να προσφέρει, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να προβαίνει στην άμεση ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρενάτο Σάντος αποτέλεσε παρελθόν, πολύ δύσκολα θα παραμείνει και ο Αλμπέρτο Μπουένο, ενώ παρελθόν ουσιαστικά αποτελούν και οι Ντάρτο Μίλοκ και Χοσέ Ρίβας, οι οποίοι παραμένουν στον Βόλο και προπονούνται μόνοι τους.

Ο προγραμματισμός στον Βόλο έχει αρχίσει εδώ και καιρό, πριν την λήξη της κανονικής περιόδου, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να προχωρά σε ανανεώσεις συμβολαίων, εκκαθαρίσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να οργανώνει την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τη βρει για τρίτη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ρενάτο Σάντος άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα και ο Αλμπέρτο Μπουένο. Ο Ισπανός μέσος δεν μπόρεσε να δείξει τις  δυνατότητές του, καθώς μάλιστα ταλαιπωρήθηκε και από έναν τραυματισμό, αμέσως μόλις μπήκε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Η διοίκηση καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογο, με τις πιθανότητες παραμονής του, πάντως, να μην είναι πολλές.

Όσον αφορά τους Ντάρτο Μίλοκ και Χοσέ Ρίβας, παίκτες που ήρθαν στην ομάδα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ήταν επιλογές των ανθρώπων που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν. Ο Ντάρτο Μίλος αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια, ένα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, ενώ ο Ρίβας δεν μπήκε ποτέ ούτε σε αποστολή. Και οι δύο ουσιαστικά δεν αποτελούν μέλη της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις