Λόπεθ: Θέλω να εργαστώ ξανά στην Ελλάδα

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άνχελ Λόπεθ. Ο τέως προπονητής του Βόλου μίλησε για το πως έφτασε στο… διαζύγιο με τους «κυανέρυθρους», αλλά και το τι κρατάει από την παρουσία του στην Ελλάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για το πως έφτασε στο διαζύγιο με τον Βόλο: «Το ότι σταμάτησα από τον Βόλο αποτελεί και για εμένα έκπληξη, παρά το γεγονός ότι κάναμε μία ιστορική χρονιά για τον Βόλο. Κανείς δεν περίμενε να πετύχουμε όλα αυτά. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το τι συνέβη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον κ. Μπέο και μου είπε ότι είμαι εκτός ομάδας, καθώς ήταν δική του απόφαση και χωρίς να μου δώσει έναν λόγο. Ήμουν έτοιμος να συνεχίσω το έργο μου στην ομάδα, αλλά κανείς άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που φεύγω, σε μία χρονιά που πήγαν όλα φανταστικά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι χάρηκα που κατάφερα να δείξω την ικανότητα μου και το έργο μου. Είδα όλους τους παίκτες να μου δείχνουν την αγάπη τους και να ανεβάζουν τις μετοχές τους».

Επί του θέματος συμπλήρωσε: «Ελπίζω να έχω ξανά την ευκαιρία να εργαστώ στην Ελλάδα, καθώς λατρεύω την χώρα, την κουλτούρα της, το πρωτάθλημα της και ενώ δεν έχω καμία πρόταση, όποιος θέλει να με ψάξει, οι πόρτες μου είναι ανοιχτές για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της. Ένιωσα σαν το σπίτι μου…»

Αναφορικά με τα όσα πέτυχε στην Ελλάδα τόνισε: «Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα στην Ελλάδα ήταν ο τρόπος που αγωνίστηκε ο Βόλος φέτος, χωρίς να έχει κλειστεί στο δικό του μισό και να ψάχνει μία αντεπίθεση. Οι παίκτες μου πατούσαν το αντίπαλο μισό και έβγαζαν αυτοπεποίθηση. Το τελευταίο διάστημα αποκτήσαμε μία αυτοπεποίθηση που δεν είχαμε στην αρχή και φτάσαμε στην 7η θέση, εκεί που δεν περίμενε κανείς να μας δει».

Για το μέλλον του Δουβίκα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία απίστευτη ομάδα και θα είναι εξίσου απίστευτο να πάει εκεί ο Δουβίκας. Ο ίδιος θα πρέπει να αναλύσει όλα τα δεδομένα και να βρεθεί σε μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις