Ανακοίνωση κατά της αναδιάρθρωσης από το Δ.Σ. της SL2 & FL

Με αρκετή ένταση πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ της SL2. Ειδικά όταν τέθηκε το θέμα της επικείμενης αναδιάρθρωσης που προωθεί ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από όλες τις ομάδες της SL2 , που δεν επιθυμούν την αύξηση των ομάδων της κατηγορίας σε 32, που προφανώς θα περιορίσει και τα έσοδά τους.

Μάλιστα ρωτήθηκε έντονα ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος εάν συμφώνησε με τον κ. Αυγενάκη για να νομοθετήσει, προκειμένου να περάσει την αναδιάρθρωσηΟ κ. Λεουτσάκος αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ το ίδιο συνέβη και με όλο το προεδρείο της Λίγκας.

Μάλιστα, το Δ.Σ. προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης που ξεκαθαρίζει πως είναι αντίθετο στην αναδιάρθρωση που προωθεί ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης:

&Το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ( με μειοψηφία των 3 εκπροσώπων της FL)  αποφάσισε και εμμένει στην αρχική του θέση όπως να μην υπάρξει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να συνεχίσουν να υφίσταται τρεις κατηγορίες SL1, SL2 και FL με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, οι οποίες σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δεν μπορούν να τροποποιηθούν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις