648.000 ευρώ για αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο Ν. Πηλίου

Ποσό 648.000 ευρώ μέσω της ένταξης στο Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» εξασφαλίστηκε για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, κατόπιν σημερινής Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών.
Είναι μία αρκετά θετική εξέλιξη για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, καθώς η Πράξη «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου» συνολικού προϋπολογισμού 648.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας, εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
Η Πράξη αποτελείται από δύο υποέργα. Το πρώτο υποέργο αφορά στην κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 στις τοπικές κοινότητες Τρικερίου, Μηλίνας, Συκής, Νεοχωρίου, Μηλεών, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ. Το δεύτερο υποέργο αφορά στη βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου της δημοτικής ενότητας Αργαλαστής, προϋπολογισμού 248.000 ευρώ. Με αυτά τα έργα θα αναβαθμιστούν σημαντικά οι αθλητικές υποδομές της περιοχής.
Συνεχίζεται η στενή συνεργασία μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής κυβέρνησης, με βασικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Θερμές ευχαριστίες στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στ. Πέτσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις