Πρόκριση στην παράταση για Σκιάθο, 2-0 τον Άρη

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση για τους ”8” του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας ανάμεσα σε Σκιάθο και Άρη Μελισσατίκων. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Σκιάθου για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε όλη την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και έτσι οι δύο ομάδες της Μαγνησίας έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης και πιο συγκεκριμένα στο 102΄ ο Καμπουρέλης με πολύ ωραία κεφαλιά, άνοιξε το σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Το τελικό 2-0 έγραψε με εξαιρετικό πλασέ ο Μιαρίτης Ν. στο 113΄, «κλειδώνοντας» την υπόθεση νίκη και χαρίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα της Σκιάθου.

Σκόρερ: 102΄ Καμπουρέλης, 113΄ Μιαρίτης
Διαιτητής: Βλάχος Κ.
Α΄ Βοηθός: Σακκάς Π.
Β΄ Βοηθός: Τριφονίδης Α.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Μιαρίτης Δ., Μπρέγκου Α., Καμπουρέλης, Βεργίνης, (77΄ Τσιτούνας), Μανωλιός,(71΄ Γαζέτι), Φερετζέλης (104΄ Αντωνίτσας), Σαρρής, Σκέμπι, Μιαρίτης Ν.
ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ: Κουρίτας, Ασημάκης (63΄ Καψιώτης), Ίμπρα, Γκοντζόπουλος, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Γκαντούνας, Στραβέλας, Ακτσιαλής (72΄ Κατσαρός), Πετρόπουλος (104΄ Βλαχόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις