Πλέι άουτ Σούπερ Λιγκ: «Τελικός» στο Αλκαζάρ – Κομβικό ματς για Παναιτωλικό

Τα πλέι άουτ και η πέμπτη τους αγωνιστική, για την Σούπερ Λιγκ συνεχίζονται σήμερα. Το παιχνίδι που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ, που είναι ορισμένο για τις 17:15.
Η ΑΕΛ έμενε στο 0-0 με την Λαμία, ενώ και ο ΟΦΗ ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο.
Έτσι η πρώτη είναι τελευταία με 24 πόντους και ο δεύτερος τρίτος από το τέλος με 25 πόντους. Οπότε το μεταξύ τους ματς είναι… τελικός. To «τρίποντο» θα φέρει σε θέση ισχύος τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αποκτήσουν ισχυρό πλεονέκτημα καθώς θα ξεφύγουν με τέσσερις πόντους από την αντίπαλο τους.
Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τιμ Σπάρβ, Ντίνου Γκράουρ, Μάρκο Νούνιτς, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Αλέξης Μιχαήλ.
Ενώ στο στο… απουσιολόγιο του Νόμπλια βρίσκονται οι Νέιρα, Καστάνιος και Γκαργκαλατζίδης που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Σηφάκης, Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Φερέιρα, που κάνουν μόνο θεραπεία.
Επίσης, στις επιλογές του προπονητή για λόγους τακτικής δεν είναι οι Βαζ, Μίγγος, Σμπώκος, Σουρνάκης και Χαλκιαδάκης.
Ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, έτσι θέλει να πάρει το σπουδαίο «διπλό» στα Ιωάννινα ή έστω να μην ηττηθούν και να περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί.
Εκτός αποστολής για το ματς για το σύνολο του Δέλλα έμειναν οι τραυματίες και μακροχρόνια απόντες Τζανακάκης, Λιάβας και Τσιγγάρας. Εκτός και o Τσότσαλιτς με θλάση αλλά και οι Μάζουρεκ, Βάντερσον.
Ο Ατρόμητος και η Λαμία μπορεί να έχουν απόσταση πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς θα κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 24 Απριλίου
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
17:15 ΑΕΛ – ΟΦΗ
19:30 Ατρόμητος – Λαμία
Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου
19:30 Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις