Μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Β. με θεσπρωτό (pregame)

Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό, η οποία θα διεξαχθεί στις 15.00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους. Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στους 20 παίκτες που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας συμπεριλαμβάνονται και οι Χερμάν Ερέρα, Ζερόμ Γκιοατά και Γιώργος Νικλητσιώτης, Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην 20αδα.

Αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό, που θα επιτρέψει στην ομάδα να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που στην έδρα της έχει να επιδείξει σε τρία ματς, από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα, έχοντας σκοράρει μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης (3-1). Ηττήθηκε με 1-0 από την Καβάλα, ενώ παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Τρίγλια.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα, αν και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει μία αλλαγή. Συγκεκριμένα, ο Ζερόμ Γκιοατά αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα. Ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί στον άξονα, ως αμυντικός χαφ.

Η διάταξη της ομάδας θα είναι 4-2-3-1, με τον Ξενοδόχοφ να υπερασπίζεται την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαννίτσης και Φιλίποβιτς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Αγρόδημος και Γκιοατά, με τον Κλεβί Κόλα να κάθεται στον πάγκο, προκειμένου να πάρει «ανάσες». Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Τσαγκαλίδης και Βουκελάτος, με τον Σκοπελίτη να έχει πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ ο Παπαδημητρίου θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βολιώτης επιθετικός όποτε έχει σκοράρει φέτος, σε τέσσερα ματς, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Λαδάς, Πατρώνης, Ερέρα, Τζούριτς, Χολέβας, Κόλα, Παπακώστας, Ρόκας και Νικλητσιώτης. Στον Βόλο έμειναν οι Βασιλούδης και Κολέλα.

Ο Θεσπρωτός
Για δεύτερη σερί χρονιά ο Θεσπρωτός αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας ως προπονητή και τα δύο αυτά χρόνια, τον Χουάν Ρότσα. Πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και με επτά βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου.

«Σφυρίζει» ο Μπαΐλης
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Νικόλαος Μπαΐλης από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Βοηθοί θα είναι οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας από την ΕΠΣ Κοζάνη και Παύλος Φραγκούλης από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις