Έμειναν στο “μηδέν” Καβάλα και Βέροια

Καβάλα και Βέροια «κόλλησαν» στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν άρεσε σε καμία ομάδα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καβάλα και τη Βέροια. Έμειναν στο 0-0 το οποίο δεν βόλεψε και δεν άρεσε σε καμία από τις δύο ομάδες.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση είχε λίγες καλές φάσεις και περισσότερες μονομαχίες ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Μετά την «λευκή» ισοπαλία Καβάλα και Βέροια πήγαν μαζί στους 16 βαθμούς μοιράζονται την κορυφή, ενώ περιμένουν τον Πανσερραϊκό που αντιμετωπίζει τον Αλμωπό για να δουν αν θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν ένα μακρινό σουτ του Στάμου στο 12′ που έφυγε λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να απαντούν δύο λεπτα αργότερα όταν ο Κολλάς έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση αλλά ο Βελλίδη μπλόκαρε δύσκολα.

Ακολούθησε μία άστοχη κεφαλιά του Μπουκουβάλα στο 24′, ενώ στο 28′ ο Πόζογλου έβγαλε με ωραία κάθετη πάσα σε θέση τετ-α-τετ τον Πασά, αλλά ο Κυρίτσης τον σταμάτησε σωτήρια με το ένα χέρι!

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τη “Βασίλισσα” να είναι πιο επικίνδυνη και στο 57′ να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο γκολκίπερ του ΑΟΚ έκανε μεγάλη επέμβαση σώζοντας την εστία του μετά από πλασέ του Λουκίνα!

Τέσσερα λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Πασά έφυγε άουτμ ενώ στο 75′ ο Πόζογλου είδε την μπάλα να του έρχεται μετά από κόντρες, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό και έφυγε πάνω από τα δοκάρια!

Η λευκή ισοπαλία έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να παραμένουν ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας στον Βορρά.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ξόμπλιου, ο οποίος είχε περάσει και από τις δύο ομάδες.

Διαιτησία: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας), Βεργέτης Δ. (Αργολίδας), Σάββας (Σερρών)

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74′ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κοκκόρης (51′ Κέρθι), Θωμαϊδης (81′ Παπαδόπουλος), Κόλλας (81′ Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74′ Μελισσόπουλος).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης (89′ λ.τ Καραγιάννης), Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Στάμου (46′ λ.τ Ντι Τζιοβάνι), Οικονόμου, Μούργος (68′ Σιμόνι), Πόζογλου (84′ Αποστολόπουλος), Πασάς, Λουκίνας.

mikriliga.gr, kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις