Η Ρόδος μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στον Ιάλυσο

Η Ρόδος ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στον Ιάλυσο καθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας 

Την κορυφή του Νοτίου ομίλου της Football League πάτησε η Ρόδος, η οποία επικράτησε εκτός έδρας 2-0 του Ιάλυσου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 13 βαθμούς όσους έχουν και οι γηπεδούχοι και πήραν την 3η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Το σκορ για την Ρόδο άνοιξε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αρναρέλλης, όταν με σουτ νίκησε τον Ανδρούτσο για να έρθει στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο Δελαπόρτας να γράψει το 2-0.
Νωρίτερα πάντως και συγκεκριμένα στο 23΄ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1 όταν ο Παπαδόπουλος έκανε την σέντρα, ο Χατζησάββας έπιασε εξ επαφής το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντο δοκάρι του Πίτκα.
Ιάλυσος (Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουσάι, Καρπαθάκης, Καντούτσης (46′ λ.τ Τερζίου), Σκεντεράι (68′ Μαστραντωνάκης), Παπουτσογιαννόπουλος (81′ Ζουνίνιο), Ρούσσος (59′ Σταθόπουλος), Χατζησάββας, Παπαδόπουλος (68′ Μανιώτης), Γιώργου.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθοπουλος (64′ Καραγεώργης), Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Χύσι, Μπαξεβάνος, Μαρτσάκης (73′ Νικολόπουλος), Ριτάκο (46′ Μακρυδημήτρης), Αρναρέλλης (83′ Σουλάι), Δελαπόρτας, Τσιπρας (64′ Βουργουντζής).

φωτό: 12sports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις