«Συγχαρητήρια… Ευχαριστούμε… Συνεχίζουμε»

Την ομάδα του Γ.Σ. Φαρσάλων συγχαίρει η Νίκη για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Παράλληλα ευχαριστεί τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στο Κλειστό του ΕΑΚ αλλά και τους παίκτες για την προσπάθειά τους. Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα των Φαρσάλων για τον νικηφόρο αποτέλεσμα στον τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Παράλληλα, συγχαίρουμε τους προπονητές μας και τους δικούς μας καλαθοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει πολλαπλάσιο budget από τη δική μας και έχει θέσει σε στόχο την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Αντιλαμβανόμαστε όλοι, πως έδειξαν το απαραίτητο πάθος και ζήλο για να ευχαριστήσουν τους εαυτούς τους αλλά και να φέρουν τον τίτλο στην Νέα Ιωνία. Δεν πειράζει όμως, αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους, οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Νίκης, που παρευρέθη στο Κλειστό του ΕΑΚ, συμπαραστεκόμενος στην ομάδα μας, σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Είναι δεδομένο πως τα επεισόδια και οι διαπληκτισμοί δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό και ο ρόλος του φιλάθλου κοινού είναι να στηρίζει αποκλειστικά την ομάδα του. Μαζί τους θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, στην προσπάθεια που κάνουμε για το κάτι παραπάνω, προσπαθώντας να ειμαστε αποτελεσματικοί σε ολα τα επίπεδα. Με υπομονή και επιμονή η Νίκη μας, θα επανακτήσει τη θέση που της αρμόζει!!

Συνεχίζουμε και ευχαριστούμε τους παίκτες μας για την σημερινή κατάθεση ψυχής”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις